Hobonichi för 2016

Nu är den beställd, min Hobonichi planner för 2016. *Iiiieekk*  Kan knappt vänta på att få doodla och göra all min dagliga journaling i en helt ny bok med tomoe river papper för nästkommande år. Denna gång valde jag dock deras Hobonichi techo i A6 format då jag inte fullt ut använde alla sidor i min A5 för detta året. Vill inte att det skall kännas overwhelming igen och som ett stressmoment då det nog lätt blir så med en såpass stor sida. Förutom den så slog jag faktiskt till och köpte en weekly planner också, tänkte att den skulle passa perfekt för allt möjligt så som olika möten, listor för middagar, viktiga telefon nummer mm. mm. Och så varsitt cover on cover för de båda och en sticker saver till hobo’n.

Så, då är det bara till att vänta i ca 2 veckor innan den kommer då. Och så kanske det blir att den fastnar i tullen med i några dagar som de brukar göra tyvärr.

Allt som allt kostade detta bara £40 (7,511 yen) med frakt så jag är så nöjd så. Detta är ju ändå något som ger mig nöje för hela nästa år och som hjälper mig att vara kreativ och så samlar man ju på minnen i den samtidigt :) #HobonichiLove<3

hobonichi2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *