Huja

Sovit i 5immar som är way för lite för mitt behov. Men tack och lov vaknade jag av lukten till nybryggt kaffe som gos har gjort. Kan verkligen inte känna mig vaken eller ens normal om jag får mitt dagliga kaffe, och till råga på allt får jag huvudvärk om jag inte får det. Om en timma bär det av till sjukgymnasten där vi skall diskutera vad som håller mig bak gällande jobbsökande. Vissa jobb alltså. Har te.x reumatism (även om den bara känns av på vintern) den kroniska huvuvärken/migränen och min magkatarr. För mig känns det dock inte som att jag inte skulle kunna söka alla jobb, men tydligen gör det de för dem. Och så skall hon hjälpa mig att bygga upp ett speciellt kostschema byggt just för mig. Det ser jag verkligen ifram imot. Måste verkligen lära mig att äta rätt. Och motionera. Skall nog börja simma också. :) Då kan man iallafall se fram imot bastun efteråt. Jaja, mera kaffe och sen ut med doggsen. Kramar!

8 thoughts on “Huja

  1. usch fem timmar är för lite.. känner mig yr efter tio jag.. men beror nog lite på förkylningen.. haha var ner i tvättstugan nyss å när jag skulle upp igen stod jag å försökte vrida om nyckeln i låset.. på VÅNINGEN under.. haha pinsamt

  2. nädu ajg skulle skrika så det hördes över hela gävle om jag kom ut i köket och det låg en boa där haha

  3. det låter så gott när man hör och läser om nybryggt kaffe på morgnarna. jag önskar jag kunde gilla kaffe haha. som en njuting i livet man inte kommer åt ;)

  4. Här har regnet också öst ner i flera dagar. Men nu har det varit uppehåll över ett dygn så gräset har hunnit torka. Känns skönt att klippt gräset för det var lååångt vill jag lova. Hoppas du får en mysig kväll, nu ska jag plocka in tvättet (regn på g) Kram!

  5. ja jag vet precis hur du känner dig… arbetsförmedlnignen förmedlar jobb som de kräver att man ska söka även om man inte ens har kompetensen för det (utbildning etc) och sen ska man sitta och snacka om varför man inte fick det och vad man kunde göra bättre?! alltså hallå? man kan ju bli irriterad för mindre. hoppas du får ett bra jobb snart!

    kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *