>Hurry Hurry

Kom nyss hem då jag och Jonas precis varit i stan. Han skulle på en intervjue hos ett bemanningsföretag men hitta inte placet. Så typiskt. Jaja han har en ny intervjue nu vid 14.00 på Centralstationen så nu ska vi snart ta bussen in till stan igen. Träffade Malin en stund inne i stan också, blev en riktigt snabb kaffe och lite tjöt då hon hade bråttom till sin lektion, men vi ska nog träffas en stund nu igen i stan för ännu en till kaffe. Stress stress stress! Hann få köpt ett stort skissblock och en svart penna innan vi åkte hem så ikväll blir det skissande/tecknande för hela slanten. Oj! Time to go!

11 thoughts on “>Hurry Hurry

  1. Håll stressen i schack! För mycket är inte bra… :) Kul med skissandet! Jag vill gärna börja måla och greja igen, saknas lite inspiration/motivation bara.. Men det kommer kanske.

  2. åå tack
    haha jo det är ju så att jag har en bärbar dvd även som “vanlig” dvd.. eller har haft.. men nu när jag köpte min nya samsung tv, så passar den inte in längre.. kabeln.. i tvn.. så måste köpa ny.. men ingen aning om vad:)

  3. Hej hej hej hej ! Känns som att det var evigheters evighet sedan jag läste din blogg,eller ens pratade med dig. Hur mår du? Vad händer ?! STOR kram!

  4. hellu gummsan! Hehe ja, det gjorde ni ju ;) Magnus är toksjuk, haft superfeber hela natten :( Men nu är han på jobbet, galning, försökte få honom o stanna hemma men han hade prylar & sånt som va tvunget att vara inne på firman i sin firmabil så han fick åka iväg :/

  5. Roligt att teckna lite! Urlänge sedan jag gjorde det nu…
    Läste att du fixade kommentarfelet, tänkte skriva att gbg verkar så mysigt och att jag ska dit någon dag och strosa omkring bland er härliga dialekt och bara njuta… ;) Kramis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *