I belong in a fairy tale…

I want to live in a fairytale…
Jag vill att allt ska vara helt perfekt, den ultimata mannen och det vackra huset(slottet?)
Varför kan inte jag få nånting som stämmer för en gångs skull. It’s so unfair…

Inget mer klagande nu… Gissa vad jag har gjort idag?
Jag har träffat “moppePojken” Michael. Han kom förbi i området där jag bor och vi samtalade lite. Han frågade om vi skulle åka till Triumfglass men jag fegade ur lite där. Han erbjöd sin hjälm till mig men det hjälpte ju inte så mycket, jag vill ha hela paketet med kängor och skinnställ för att det ska kännas riktigt skäkert. (har jag nämt att jag är fart rädd?)
Jag börjar bli en riktig daredevil nu, ska ju till och med fixa lämpet nu så att jag kan börja övningsköra med Boris. Hur F*n ska detta gå? frammåt hoppas jag…
Jag litar inte på mig själv framför en ratt, känns som om jag kommer ta död på alla i min väg, jag har alltid fasat över detta. Ni håller väl tummarna riktigt hårt för mig?

Nu ska jag kolla på film (Corpse Bride) och sen måste jag raka vägen ner i sängen för jag ska upp tidigt imon. Ska bland annat till vårdcentralen och sen ska jag antaligen åka och köpa fiske kort för Göteborg’s sjöar.
En sak till…Jag börjar för första gången på över ett år känna mig lycklig igen.
Har turen vänt?….Livet Leker….

5 thoughts on “I belong in a fairy tale…

 1. hey din lilla våghals ;-)
  Kul att du känner dig lycklig gumman! Det gör mig glad att läsa det ;-)
  Hihi verkar vara en sötis den där mc-killen ;-) Men du gör helt rätt i att tänka på safety first, inget åka utan skydd!!
  Hihi du får väl gå ut med en rikstäcknade varning via radio när du är ute på vägarna *fniss* Nädå bara skoja – det klarar du säkert göör bra ;-)
  Oh! Corpse Bride har jag velat se länge nu! Du måste berätta om den var bra eller inte så jag vet om det är någon vits att se den.
  Hoppas du får en bra fredag men vårdcentralbesök, fiskekortsköpande m.m.
  Kraaamis!!

 2. tror att det kommer gå alldeles utmärkt att ta lappen. men naturligtvis – man måste ju ha lite framförhållning och så, det är ju bra att vara riskmedveten. kommer säkerligen inte ha några problem… kram!

 3. Hejhej! Hehe.. jag e galen i Green Day.. lyssnar inte så mkt på Simple Plan..det var väll dom du också tyckte om?
  Otroligt nog hittade jag dem på tradera för 50 spänn för båda.. halleluja!! Nu måste jag köpa häftstift ellr häftmassa så jag får upp dom snart.. :D
  Jag har också varit här endel.. tjejen med wawworna.. hihi.. jag har länge funderat på om det var du som var med i ett program om smuggelhundar.. eller ja nått sånt.. det var en stackars tjej som var lik dig som hade köpt en wawwa för en 10 000 som sedan var jättesjuk och dog.. sen fick hon köpa en till av “uppfödaren” och den var också sjuk.. Hemskt! :(

 4. Oj.. där ser man.. Nej jag håller faktiskt med dig.. jag är inte för smuggling.. tkr det är så jävla fel.. smart att ta hit alla sjukdomar liksom.. sen så finns det ju en hel hög med små söta vovvar som behöver hem i Sverige också.. :/

  Min kompis ska ha hit några små från Polen.. lagligt.. (vovvarna skulle hon själv ha från början sa hon) hon har väntat på dem i flera månader nu.. men nu har jag sett att hon har lagt ut annonser på blocket.. eh liksom.. Jag har inte så mkt koll men hennes skulle sitta i karantän i Polen.. men är det inte så att de måste sitta i karantän i Sverige? ..

  Jag har länkat dig innan också.. men din sida försvann .. men innan det så var sidan i ett break.. eller det var nått sånt.. ? Ska slänga upp en länk till dig med.. gillar din blogg :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *