I got my palmtree!

Idag har jag varit på IKEA, och som vanligt ser man en sak för 12:-, en för 49:-, en annan sak för 19:- så man bara kastar ner sakerna i vagnen, när den är till brädden fylld så intalar man sig själv att “ah men det är ju sååå billigt”. Och så kommer man till kassan, lassar upp sakerna, och sen kommer shocken…HUR kunde det bli så mycket(?!) frågar man sig då. Ja du, en mysterium det där…

Jag lyckades iallafall inhandla en stor maffig palm, en palm som jag har suktat efter länge men aldrig haft pengarna till. Idag hade jag det och den palmen åkte med mig fort ska ni veta. Konstigt att en sån sak kan få en så himla glad. *Happy* :) Sen så handlade jag en klotfomat lampa som skiftar i alla möjliga färger, jätte mysig faktiskt. En stor grön/vit ur gossig pläd hittade sig också ner i kundvagnen, en riktig sån myspys pläd, och stooor är den också. Sen en del krimskras ex ljus med vaniljdoft, leksaker till hundarna, en förvaringslåda till hundarnas leksaker, 6st skitsnygga ölglas mm.

Huveröds djuraffär blev det också en liten tur till. Där inhandlades världens gulligaste t-shirt till Spike med texten “Mommy’s spoiled boy” på ryggen. Stackarn fryser ju nu när det blåser så fruktansvärt ute, vill ju knappt utanför dörren bara för kylan. När kommer värmen hit? Om inte för mig så iallafall för mina frusna vovvar.(?!?)

Nä nu ska jag gossa ner mig i min megagossiga pläd och läsa den nyaste glamour i handväskeformat. Cozzzzyyy….

One thought on “I got my palmtree!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *