Idag är ingen vanlig dag…

för det är Spike’s födelsedag! Idag fyller min lilla gosegris hela 4år. Stora killen nu ju. Tyvärr är han inte bra idag, käkat gräs ute på promenaden (det lilla han hittade vill säga) och ville inte ens röra frukosten, inte ens den nya leksaken är testad än. Jaja, brukar försvinna till kvällen så för hoppningsvis gör det de.

Vissa av er kanske har märkt att sidan legat nere några dagar. Är så att iis.se (där jag har domännamnet) har glömt att skicka ut årsbetalningen. Så ja, that’s why. Men nu är den betald och äntligen har jag min sida tillbaka!

Ang renoveringen av sovrummet då, jo. som ni läst i det andra inlägget så funkade de ju inte med den första tapeten då det saknades EN enda länga av tapet. och när vi köpte en rulle till så var det fel nyans. Hittade dock en ny tapet, way way nicer, MEN, min styvpappa har lyckats sätta den upp och ner. Det är en vit tapet med guldiga lotusblommor, och visst, alla säger att det inte är så märkvärdigt att tapeten sitter åt fel håll, att dom knappt lägger märket till det. Men jag stör mig, det syns när JAG ser skiten. jaja skall lägga upp bild på sen senare så får ni säga vad nu tycker om det.

4 thoughts on “Idag är ingen vanlig dag…

  1. Åh, GRATTIS till söta Spike! Hoppas han mår bättre nu ikväll.

    Vad trist att tapeten hamnade åt fel håll. Jag förstår att du stör dig på det. Det skulle jag också göra. Jag vill att allt ska se perfekt ut. :P

  2. GRATTIS till din lille gullegris :D

    Trist med tapeten, klart man själv stör sig. Sånt är väldigt irriterande :(

    Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *