IKEA in my <3

Om vi skall få leverans av IKEA möbler på Lördag? Japp! Om jag längtar? Oh ja! Sedan vi flyttade hit så har mina kläder legat i en stor rosa bag, men nu skall det bli ändring på det för på Lördag kommer äntligen två stycken garderober hem till oss. Oliver kommer få en säng + madrass mm samt vardagsrummet kommer att få sig lite utav en makeover i form av en 2×3 meter stor matta och nytt bord. vardagsrumsbordet vi har nu är ett skitbord vi köpte för några få pund hos B&M, och man får helt klart vad man betalar för då det är så fruktansvärt rangligt och ja, skitfult…. Nana (Olivers farmor alltså) skall komma hit på Lördag och passa Oliver så att jag och Ryan kan få tid att bygga ihop allt utan en klåfingrig 3.5-åring som är i vägen nonstop. Kan nog behövas det.

Iiieek, så glad att äntligen kunna få komma i ordning lite mer här nu!! Efter alla möbler är på plats (Mja, saknar ju en del fortfarande som en sängstomme mm men det får vänta ett tag till) så kommer jag att göra en “hemma hos oss tour”-video. Skulle det vara något?

ikeashopping1En del av sakerna vi har köpt. Sket i att lägga in tråkiga saker som pasta slevar och madrass skydd i kollaget för vem vill se det? hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *