Inte bara kaffe på morgonen…

utan också ett jätte sött inlägg av killen att vakna upp till. (som syns här nedanför) Mysigt att se det när man håller på att vakna till liv på morgonen. :love:

Idag har jag varit på Arbetsforum, as usual, och sen haft ett möte med min jobbcoach. Gav dock inte så mycket… Im just gonna keep on doing what im doing. Imon skall jag till arbetsforum igen, och då skall jag skicka närmare 20 brev (bra med gratis frimärken på arbetsforum) till bland annat H&M, EB games, och BIKBOK. Man kan ju alltid hoppas på att tiden är rätt och att dom behöver nån ny i nån av sina butiker.

Har också kollat på Music And Lyrics idag, den sög big time. Var väl mysig på vissa ställen men mest totalt olidlig att kolla på. Riktgt booring film som får 1½ av 5 stjärnor av mig… It sucked!

Nu blir det Gray’s Anatomy, Lattén är redan klar här framför mig, och lite pussande på gos här jämte mig. Kanon att ha datorerna jämte varann på ett GIANT skrivbord, då får man massa pussisar!
Kram and God fucking Night Sweden!!!:headbang:

3 thoughts on “Inte bara kaffe på morgonen…

  1. Jasså den är dålig den filmen då? vet man det :) latte låter gott, här är det chai-lattes som gäller nuförtiden :) gott!

  2. mm har också sett den filmen, den var inte lika bra som man hoppades på. är ju ändå bra skådisar liksom… jaja.. :( kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *