Inte vilse…än….

Jag jag är fortfarande kvar uppe i Hedemora. Skulle först ha åkt hem i Måndags med Rogers pappa men det blidde inte så (han skulle ändå ner till Göteborg och erbjöd mig skjuts) Sen så vart det meningen att jag skulle hem i Tisdags men så blidde det inte heller. Jag trivs här! Massa trevliga människor, och det är en helt urmysig stad. Önskar jag kunde stanna ännu längre. Imon åker jag och Roger ner till Göteborg iallfall. Han ska stanna där nere tills på Söndag och förhoppningsvis så kommer vi hitta på något kul. Liserberg blev det tal om, några öl på tyrolen och sen bergbanan efter det. Ahla la la la!
Och ja….jag är kär….

Jag har haft det jätte bra här uppe, kollat på CSKA Moskva när dom spelat sina matchar och det har varit riktigt kul. Jag tror iof att puckarna är uteefter mig, under varje match har alltid MINST en puck varit påväög imot mitt håll. Terapi i resten av mitt liv, var det inte så Carola? Hehe

Nu ska jag ner och ta en fika med Janne och handla sköljmedel. Vi hörs snart igen, och då kommer det bilder!

3 thoughts on “Inte vilse…än….

  1. Ok :) jag hade mycket hellre åkt till England än till Hedemora det kan jag ju säga ;) Hedemora är en mysig stad men det är ganska mycket skit där som hänt där senaste åren… Mycket av det du känner nu beror nog på att du blivit kär i någon där, då känns allt ju mycket roligare än vad det egentligen är, så är det ju :)

  2. Hahaha ja de där puckarna är livsfarliga – du behöver definitivt gå i terapi efter detta *asg*

    Jaa en göteborgare i hedemora – kan det sluta bra? Nää sötis, skojja bara ;-)

    Pöss!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *