It’s getting hot in here!

Opsi, då lyckades jag somna på soffan idag också. Gör dock inte så mycket, och det kanske var till det bättre ändå då jag kan känna att huvudvärken är på g igen. Sov riktigt gott i natt så trött var jag ju inte egentligen heller. Tror att jag sover extra bra nu när vi har vår luftrenare på i sovrummet hela dagen. Det gör en sådan enorm skillnad att sova i ett rum med riktigt bar luft. Utan en massa allergener, damm och odör. Så har ni inte en sådan skulle jag absolut rekommendera er att införskaffa en snarast. Jag vann ju dock min så där sparade jag närmare £300. *whoop whoop* S

kall bara ta det lugnt idag i alla fall, kanske blir det en maskin gjort med tvätt men utöver det skall jag enbart ta det lugn. Tror jag. Allt för ofta när jag planerar att ha en lugn dag så hittar jag likt förbenat en massa saker att sätta fringrarna i och helt plötsigt så har jag storstädat hela lägenheten.

En jäkla tur att jag fyllde på frysen häromdagen med en massa ny isglass i alla fall för idag är det varmt här hemma kan jag lova! Kanske inte fullt lika varmt utomhus men då vi bor på tredje våningen så stiger ju värmen och teglet tar upp all värme från solen. Och då vi har sol liggandes på vartenda rum i hela lägenheten hela dagen från soluppgång till solnedgång så blir det faktiskt förjekla klibbigt här inne kan jag lova. Man skulle kanske ta och investera i en luftkonditionering eller? Visst, vi har en massa fläktar utspridda i hela lägenheten men inget kan väl slå en riktig ac skulle jag tro. Tack och lov kan jag göra precis hur många iskaffe jag vill hela dagen och det kyler ju ner rätt så bra det också, och smakar ju inte helt dumt heller ;)

Photo by 
amirhossein abdollahi on Unsplash

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *