11 thoughts on “Jag har kommit på en sak…

 1. Då var det nått snällt iaf :D Ska klura lite på det hela. Och se om jag börjar använda det. Låter jobbigt med ett program. Använder bloggkoll nu. Ett steg på vägen, hihi.
  Vart bor du?Finns ett sånt program här i GBG iaf..
  Kram

 2. Nämen! Jo, den utbildningen jag syftade på var BRUM på Kv-konstskola. Vet inte om det är precis vad du söker men det kan ju va en start alltid. Och så kan man bygga på sen. Kolla själv: http://www.kvkonstskola.com/utbildn.htm. Scrolla ner till bild och rums blabla. Har du kollat KY och sånt annars?

 3. Jag kollade KY snabbt nu men där fanns ju inget sånt alls! Dåligt. Jo jag såg det, att det var mycket skulptur alltså. Det är inte min grej heller precis. Tror det kanske bara är 1/20 av utbildningen. Men man lär sig kanske nått på det. :)

 4. Oh kul! Ska själv börja läsa på högskolan nu till våren! Fy vad skoj det ska bli!

  Lycka till med att hitta den rätta utb :D

 5. Puh, det är verkligen galet jobbigt att va sjuk! Tur nog har det börjat ge med sig för min del… för hoppas det samma gäller för dig!

  Äsch, vi låtsas som att c-vitaminerna hjälper^^, Om inte annat så fungerar det psykisktxD Hihi

  Kram kram

 6. Gud va kul att du kommit på vad du vill göra :smile: själv har jag ingen aning men något kreativt vill jag nog ändå syssla med..
  Härligt att du kom hem med lite julklappar idag då… yeeeey :grin:

  Angående matten så har du nog rätt! Man får se det positiva i det hela istället! Det kunde ju gått värre.. Jag ligger hellre ett ½ poäng från MVG än ett ½ poäng från G..

  Sov så gott

 7. Det hade varit trevligt, att läsa något sådant. Gärna på distans ;) Men farligt för plånboken :razz:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *