Jag kollar som nästan alla andra.

Japp, kollar på melodifestivalen såklart :) Som jag antar att ni flesta gör nu. Just nu håller Nordman på, han är nice, alltid gillat sån typ av musik. Dock är jag ganska säker på att Sanna eller Perelli vinner. Vad tror ni?

Jag skall erkänna något. Jag har inte hört en enda av dessa låtarna innan. Första gången ikväll.

OOOh UPP OCH HOPPA! Nice låt! Poppig!

13 thoughts on “Jag kollar som nästan alla andra.

 1. Ah ja är helt kär i nyckelharpan lr vad det heter som dom spelar på i Nordmans låtar. :) man tänker typ älvor på en dimmig äng när man hör den. Eller på Ronja rövardotter;D

 2. Trodde hela tiden att Perelli skulle vinna. Jag hoppas att hon håller sig bra i Europa sedan.. vore kul med en stor gala i Sverige, det var ett tag sen sist. Roligast är ju Björn Gustavsson.. Haha!

 3. Du… jag är inne för att min näsa ser ut som en jordgubbe och Tor har satt fart på hammaren i huvudet… jädra skit är det att vara förkyld!! Jag var bara ute en sväng till Allum för att köpa Alvedon och nässpray, det var allt.. det var vad jag orkade med idag. *s*

 4. Kolla andra inlägg folk kommenterar där,eller ja en galen lite tax gör det iaf=)
  inte långt kvar nu!

 5. Hehe Upp och hoppa suger ju!!!!!! Men den fastnar i huvudet som tuggummi i håret :lol:
  Hoppas allt är bra gums!
  Puss!

 6. Daniela; Ja Sören sa det till mig idag, gissa om jag blev pass. Jag fattade inte nå vad han pratade om. Jag ropar upp ditt namn klockan 13 på onsdag.

  Vad var det du ville göra? Klippa och färga eller bara klippa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *