Japp, Daniela har fått jobb!

Igår började jag jobba för Mobilett, sveriges mest exklusiva återförsäljare för Telenor.(hihi) Känns bra, riktigt bra! Ville väl främst bara berätta det för er så ni vet varför jag inte uppar så mycket här på sidan. Skall ju givetvis hinna med att uppa så mycket jag kan!

Det är iallafall jag och fyra nya andra som började jobba där från och med igår. Igår var det bara tjöt hela dagen med the big boss, fick reda på hur schemat och allt sånt är. Idag därimot fick vi testa på att ringa till riktiga människor och försöka få som att inse att vi kan fixa så att dom får en bättre deal med oss. Det känns bra att jag verkligen tror på det jag säljer, vi har helt klart bra avtal! Imon är det the same, skall testa på att ringa ännu flera och för hoppningsvis får jag sålt nått. Jimmy, en av dom nya av oss fick faktiskt sålt ett abonemang idag, på “test dagen”, kul för han! *Congrats!*

nu kokar strax pastan sönder, hörs snart igen!!! HUGGISAR!

5 thoughts on “Japp, Daniela har fått jobb!

  1. jättegrattis till jobbet!! hoppas du kommer trivas där med arbetskamraterna och sånt. telefonförsäljare kan vara ett tufft jobb bitvis, man får ta mycket skit men har man bra chef och bra arbetskamrater så väger det helt klart över!!

    kram!

  2. Vi e ju bäst i världen änna ;D
    Hoppas du får lika mycket tur som jag fick i fredags :)
    Kräm!

  3. hihi va härligt att du fått ett jobb men lova o inte ring mig ja orkar inte bara när det tjötas så ;D senast igår på siba i nordstan va där en söt flicka från telenor som försökte packa på mig en telefon för den va ju helt gratis höhö ;P aja goood luck i vilket fall =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *