John Blund were are you?

Idag var jag en sväng på Allum och lämnade in två par stövlar för omklackning. Köpte en kajal, två ögonskuggor och en massa olika sorters lösvikts teá, i just had to! Men när jag kom hem kände jag att den var på väg…den förbannade huvudvärken… så jag tog en panodil och gick och la mig vid 23.00. Men kunde jag somna? Nä nä, jag låg vaken till 01.00 gick pp tog ett glas oboy och gick och la mig igen. Men inte fan kunde jag somna för det så det hela slutade med att jag låg i sängen i 4timmar utan nån som helst sömn. Och nu sitter man här vid datorn rastlös som in i helvete.

Imon blir det JYSK och kolla på sängar. Exet får köpa dubbelsängen av mig (den står ändå hos honom) så ska jag köpa mig en mindre nästa månad. En 1.20 kanske. Det är ju lagom. Jag tar nog en snabb runda förbi nån blomsteraffär också, behöver nya stylish krukor och några coola växter te fönstret. Och ett bonsai träd, aah, det har jag altid velat ha.

5 thoughts on “John Blund were are you?

 1. Har också alltid velat ha ett bonsai träd :)

  Usch vad trist att inte kunna sova :( Huvudvärk är pest så jag hoppas verklgien att du mår bättre idag!

  KRAM!

 2. Hoppas det blir bra med stövlarna! Måste du visa sen :) Bonsaiträd är ju bara så underbara!! Synd bara att de är så dyra :kiss:
  Trist att du inte kunnat sova! Jag är fortfarande sjuk & har så ont i halsen att jag bara kunnat viska i ett par dagar :shock: Feber har jag också så sova har varit en fröjd här kan jag säga :blank:
  Jag & lennie har en 120 säng (yes baby vi gillar att ligga tajt) från jysk en B2 – kostar lite mer men den är underbar att sova i ;)

  Vi kan väl höras på msn sen?! jag kan ju inte prata så det e ingen ide att du ringer *tss*
  Kramis!

  ps: tack för söta orden om min nya layout :ds

 3. Jaah! Så spännande. Vi måste öva som bara 17 på näsflöjt nu för att vi ska bli famous. Rapportera hur det går! Flöjta på nu och hoppas allt är perfekt och att pluggandet går bra. kramis.

 4. Ja hade ett bonzai träd o va ska man säga? det gick åt skogen även att ja vattnet det o knyppla av bladen varje dag ;D meen det stod nog för nära elementet vid fönstert det som tooog döööd på det är ja rädd =/ :shock:

 5. hahaha bonsaiträdet gick åt skogen :grin: Bara jag som har sån badass-humor as usual :drunk: men det bjuder jag på!
  Pöss gumman!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *