J*vla humla!!

Idag var ingen bra dag för Spike, inte för mig heller tack vara det som hände. Ute på våran morgon promenad är det en jävla humla som sätter sig på Spike’s ben, i en förskräckelse försöker jag slå bort den med min hand men nej då, där skulle den sitta kvar. Till slut lyckades spike antagligen bita bort den så att det jäveln lossnade men efter det var det inte kul, han skrek, högt! Efter att han gått nån meter lyfta jag upp honom och bar hem honom då han verkade ha fått riktigt ont. När vi kom hem la jag honom i sängen och såg att hans ben svullnat upp till sin dubbla storlek, och ett litet märke som ser ut som ett hjärta hade han fått som är vanligt vid humlestick. (Jo, humlor sticks. Dom varken bräns eller bits, utan sticker med en gadd som är så liten att den inte syns) Och stödja på benat var helt omöjligt. Nu på kvällen är det way better och han går skäller och äter. Vilket är kanon då han spytt 4ggr idag. Jaja, Nu blir det hemmagjort paj :)

Märket som kom av sticket. Hjärtat.

Min fina lilla prins.

14 thoughts on “J*vla humla!!

 1. söta bilder:)
  varför vi inte bor där jämt, hum, för att vanliga huset är tio ggr större och mycket snyggare kanske:) och i stan dessutom…

 2. Hellu! Haha scary, magen är lite bättre, men inte länge till eftersom att jag drack igår. Det fungerar inte för min mage :] men vägrade sitta i ett hörn & ha tråkigt på bröllopet!

  Det blev den svart/vitblommiga, den är liksom vit i bakgrunden så :) jag är stenhård annars på de oskriva reglerna: Inte vitt, inte svart & inte rött på bröllop.

  Men en vit klänning med svarta blommor tycker jag gick helt OK – och det roliga var att det var flera som hade helsvart på sig också, iom valfri klädsel.

  Men damn va fint det vaaaar bröllopet

 3. Men lilla vovven då :( Aldrig skoj när de som står en närmast gör sig illa eller mår dåligt… Och när de inte kan tala om det…
  Tur att han blev bättre snabbt iaf! :)

 4. Naä stackars Spike…

  Skickar en massa pössar å kramar till honom…

  Hoppas allt är fint med dig.
  Kram Jessica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *