Kallt om fossingarna

*Brrr* Nu börjar det allt bli kyligt här i lägenheten, och i England med för den delen. Men vad gör det när man kan börja använda lager på lager med kläder? Eller då man kan gosa ner sig i soffan med en rykande kopp te eller varm choklad under den elektriska värmefilten på högsta effekt och en ny bok i sin kindle? Det är ju bara det mysigaste på hela året. Är runt 12 grader ute just nu i denna stund, och alla löven har bytt färg från stark grönt till alla väldens färgskalor i rött, orange, brunt och gult. Är så himla vackert! Och luften känns äntligen frisk att andas in, krispig och uppfriskande. Sitter just nu och försöker hjälpa en vän att hitta en bilverkstad i Sollentuna, hon vet att jag är duktig på att hitta bra priser och göra olika kap och bad då om min hjälp, så givetvis hoppar jag in och hjälper så gott jag kan. Hon har haft en sådan jäkla otur med sin bil och lagt ut en liten förmögenhet på att få den i ordning igen. Och då var det ändå inte längesedan hon införskaffade denna bil, dock länge nog för att deras 6 månaders försäkring från företaget inte skall behöva betala ut något alls för dessa fel. Typiskt. Efter detta skall jag nog göra som jag sa tidigare, gosa ner mig i soffan med en bok på min kindle tillsammans med en kopp te. Magen har krånglat de senaste två veckorna och det enda som verkar ge lite bättring är kamomill te. Vad jag läser just nu är boken City of ghosts av Victoria Schwab. Hittills bara läst 30% i den och den börjar först nu komma igång ordentligt men gillar känslan i den än så länge. Mysig men samtidigt spännande! Den utspelas i Skottland och jag älskar böcker som tar en just dit… mycket mystik som utspelas där, och spöken…många spöken… Perfekt i dessa halloween tider ;)

Nu, nu känner jag inte mina fingrar längre av detta klickande på tangentbordet. Sa jag att det var kallt? Dag för te och bok en stund innan crock*pot’en skall ner och fyllas med gottigt och lägenheten skall få sig en redig omgång av mig.


Mystiken riktigt lyser igenom. Skottland, skulle ta vårt pick och pack och flytta med desamma dit om vi kunde. Photo by Tim Martin on Unsplash

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *