Kaos efter flytt!

Hur galet är inte detta, om bara 2 veckor (TVÅ VECKOR!) flyttar vi till England! Vart har tiden tagit vägen egentligen, känns som om det bara var nån enstaka månad sedan jag och Oliver gråtandes sa hej då till daddy Ryan, men nä det var faktiskt 5 månader sedan! Och snart är vi återförenade igen, och som vi längtar!

Nu under dessa sista veckorna så är det hur mycket som helst som håller på att fotas, packas och skall säljas. Men med detta tråkgöra så lämnar vi också en himla röra. Som ni vet bor vi just nu inneboende hos min mamma, och hon har varit så fantastisk och låtit oss ta allt utrymmer som vi har velat och behövt att ta. Så nu när vi snart skall åka, och allt är sålt (Och det inkluderar även en massa möbler så som soffa, skrivbord, vardagsrumsbord, bokhyllor mm mm) så kommer det blir fruktansvärt tomt här hemma hos henne, det visste hon dock och har inget emot för nu kan hon äntligen få köpa sina egna möbler. Hur som, när vi väl åker hade jag tänkt att jag skulle överraska henne med att en städfirma får komma hit nästa dag och damma, dammsuga, tvätta och skrubba lite. Har kikat runt lite och tror jag kommer att satsa på renast.se. De verkar kunna en hel del om städning och ta jobbet seriöst, och läser man deras information om “städning av hemmet” på deras sida så verkar de också väldigt nordgranna (extremt viktigt såklart, annars kan man ju likaväl göra det själv) Där inne nämner de även en sådan sak som inte många tänker på, men att de även städar utanför och i papperskorgen. Hallå eller, om man ens nämner den sak som majoriteten glömmer så är det ju rätt säkert att de kan sin sak.

Tror min mamma skulle uppskatta detta en hel del, och givetvis så förtjänar hon denna lilla hjälp. Min älskade fina mamma som ställt upp så mycket, det minsta jag kan ge tillbaka i alla fall!

clean-funny-meme-room-y-u-no-favim-com-1448142

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *