Lång dag med en massa måsten

Idag har det varit en riktigt lång dag känns det som. Såklart har den inte varit längre än någon annan dag men det känns tydligt som så i alla fall. Ryan har varit borta på kurs från 09.00 till 16.30 och Oliver har varit i skolan. Och jag, ja jag har varit hemma och fixat och donat i vanlig ordning och tagit det så långt jag bara kunnat efter 3 fulla dager med migrän som vägrade att ge med sig oavsett hur mycket sömn/vila, tabletter och iskalla trasor på pannan jag hade. Har varit ett riktigt h*lvete rent ut sagt de senaste dagarna, inget jag önskar min värsta fiende om jag skall vara ärlig. Idag har jag som sagt var varit hemma och tagit hand om mig själv, städat lite, tvättat fönster mm Föresten, vill ni ha en bra fönster dammsugare så satsa på denna: Vileda Windomatic. Den är kanon och tar ner allt arbete med bra många minuter. Har även suttit fast i telefon med kundtjänst hos Santander i ett bra tag, min bank alltså. Har två bankkonton men gillar inte Santander lika mycket som min andra bank så jag valde att säga upp mig som kund hos dem. Kanske inte det roligaste man kan göra men oavsett något så var det på min ‘att göra’ lista så nu kan jag bocka av det också.

Till middag blev det en underbar biff stroganoff gjort i vår crock pot. Bara att slänga i en hackad lök, grytbitar, Worcester sås, lite vatten och en burk med kondenserad svamp soppa. Sätta på den på 8h på låg och låta den puttra långsamt. När det är 30 min kvar på tiden så kastar jag i en hög med hackade champinjoner samt ett 180g paket med Philadelphia ost och rör om och sedan 30 min senare serverar jag det med lite pasta. Så sååå gott! Och så blir det massor med rester också så det går ju inte att klaga på. Billigt, sköter sig själv  och SÅ gott!

Nu blir det lite TV med min stora älskling. Börjat kolla på Russian doll på Netflix och tror nog att det får bli ett avsnitt av det ikväll med. Önskar jag hade något gott dock, typ ett stort glas med fläderblomssaft. Istället har vi bara en massa sockerfria juicer med sötningsmedel. Det är ju ett stort nono för mig då aspartame är migränframkallande för mig. Mjaja, det går nog precis lika bra med ett stort glas isvatten med lite citron i.

Photo by Andrea Sonda on Unsplash

Natti natt <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *