Lite förändring i hemmet

Min mamma kommer ju hit nu på Söndag, efter att inte ha sett henne på över 2 år så är jag (och Oliver!) så himla exalterade över denna veckan som hon skall spendera med henne. Och gissa om jag är lycklig över det faktum att min migrän nu är över precis så oddsen att den skall komma när hon är här är allt lite mindre nu. Mamma älskar heminredning, och jag lika så, så jag tänkte att hon och jag kanske kunde fixa i ordning lite i vårt sovrum när hon är här. Vill ha hennes tips och tycke om lite nya tavlor som jag vill sätta upp över sängen. Jag har kikat lite på posters online och hittat lite olika som jag är sugen på. Så jag tänkte att jag skulle höra med henne först när hon är här vilka hon gillar. Sedan får jag beställa dem hem till henne i Göteborg så kan hon ta med dem hit nästa gång (Det får bara inte gå 2 år emellan) eller att hon kanske bara skickar över dem vidare hit när hon kommit hem igen.
Vårt sovrum går i grått och puderrosa, så med tanke på vår palett så kan jag i stort sett gå för vilken färgskala jag vill vilket känns riktigt skönt MEN jag är en sucker för svart vita tavlor och posters så kanske att det blir just det. Något i svart vitt med mycket form och mönster så att det bryter av allt det lugna och mjuka i sovrummet tänker jag. Ja, som ni hör så kanske jag borde höra min mammas åsikter också, hon är allt bra duktig på detta. Bättre än mig måste jag erkänna. Är också eventuellt lite sugen på en större poster som skulle kunna gå över TV’n, eventuellt med grönt. Jag har ju som ni vet en hel del krukväxter hemma, majoriteten i vardagsrummet då vi har sol från morgon till kväll där inne. I sovrummet har vi dock bara förmiddagssol så krukväxter är inte allt för lätt att hålla glada där inne, så kanske några posters med gröna blad etc skulle passa fint där där.

Mjaja, vi får se. nedan är i alla fall några av mina favoriter jag hittat. Vad tycker ni? Svart och vitt över sänge och sedan en större i grönt över TV’n?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *