>Lite goda nyheter

Tänkte börja med att skriva att Jonas fick ett samtal från en personalansvarig på Lindex idag. Hon sa att han nu är uttagen till den sista intervjun. Alltså när vi var på den första intervjun så var det 1300/per där. Och nu på den sista intervjun har dom tagit ut 150-200/per varav 100st får jobba på deras nya lager. Hur som helst, nu har ju J iallafall minst 50% att få jobbet där! Hoppas att han får det! OCH hoppas att dom ringer mig med för den delen. Dock sa dom att det kunde ta upp till 3veckor innan man får svar så jag väntar väl då.

Idag har jag varit på RUSTA. Handlade några burkar med hårda karameller, ett gosedjur till hundarna (från mamma iof), och en super nice teá/kaffe mugg, en rymlig en. Nu blir det iallafall nån typ av film plus godis till det. Mmmm…

Vem gillar inte goda karameller?

16 thoughts on “>Lite goda nyheter

  1. Svar ångående din kommentar: Ja om dina hundar fryser så är de upp till dig att välja om dom ska ha tröja på sig eller inte. Jag är emot de, tycker att hundar ska vara hundar. Men som sagt det är upp till ägaren att bestämma om den ska ha kläder på sig eller inte.

  2. åååh vilket gott godis.. gammeldags å allt.. å körsbär… mmm.. =) dock så tänkte jag bli duktig och dra ner på allt sånt där,, men det håller nog inte i sig.. =)

  3. fast duuu, jag skrev ju faktiskt att jessica alba inte är min stilikon.. asså hon har ju snygga kläder som fan men nja, inte riktigt jag faktiskt, även om hon är snyggast i heeela världen.. =) nä jag har en vanlig mörkbrun axelremsväska från åhlens, älskar den så mkt bara.. =) jericho är sååå bra.. men var försiktig, finns bara 22 avsnitt.. så kolla sakta.. inte som jag, alla på en helg.. =) kan inte jämföra den.. kanske som liiiite som lost men bättre och i en liten stad i kansas och dom är inte lost på samma sätt.. =) typ så.. whatever.. kolla… =)

  4. Svar: Herrejösses. Det är MIN åsikt kring va JAG tycker. Men om dom nu får lunginflamation så ska dom ju ha kläder på sig om de är kallt, jag har en stor stark labbe hane på 2 år som inte behöver de. Jag vill inte hålla på att läsa massa böker för att ta reda på vilka hundraser som behöver kläder osv. Jag kan inte bestämma om du ska klä på dina hundar osv. Tycker inte att de va så snällt av dig att hoppa på sådär, alla får skriva sina åsikter kring hundar, så respektera de.

  5. Svar: Okej. Du klär dina hundar för att dom inte ska bli sjuka. Men i stor allmänhet så klär många sina hundar för att de är “inne” att göra de, precis som Paris gör med sina osv. Det är därför jag inte gillar trenden att klä på sina hundar, man gör de bara för att man vill att sin hund ska vara “inne”. Nu tycker jag att vi pratat klart om detta.

  6. Hehe skoj att du gillar den, tack!
    Ja matte är inte mitt bästa ämmne precis..och kommer aldrig bli.
    /Erika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *