.:Lite shoppat:.

Var idag som sagt var inne i stan med mamma. Fick hämtat ut min nya “gratis” telefon, för att jag valde att förlänga mitt abonemang då vill säga och sen fick vi köpt J’s födelsedagspressent också. Kollade bara en liten stund då vi båda var väldigt trötta och tomma i magen. Vill först och främst säga, Tack mammsingen för alla fina saker jag fick! Du är bäst älskade mamma! Nu skall jag nog sätta på en kanna kaffe, och kolla på nått avsnitt av “Dexter” sen blir det eventuellt lite scraping också.


Min nya lila telefon!

Fick ett nytt scrapalbum idag, efterlängtat!

Och lite tillhörande dekorationer…

och brads till att fästa dekorations blommorna…

Clearstamps, blir ju så mycket roligare på sidorna då.

Söta Panties!

Häromdagen fick jag också denna mysbelysning av mamma.
Hon är för snäll hon, FÖR snäll!

10 thoughts on “.:Lite shoppat:.

 1. Kul att få se vad du shoppat gumman :)

  Ååååh snygg telefon. Gubben min vill me ha den. Men han har en as snygg å as bra. Han säger att det bara e ha bejärett (stavas?) som talar *hehe*

  KUL med nytt till scrappet *nickar*
  SKIT SNYGGT album *nickar massor*

  Ha det gött gumman.
  Kram kram

  ps. Vilka kändisar…. Basic element och Petter :) Ds.

 2. Jättefina saker du har fått tag på, jag köpte dom där med den rosa hunden på häromdagen. Dom ingår nu i min “snälla-kan-vi-inte-skaffa-hund-kampanj” jag bedriver hemma. Numera köper jag nästan bara trosor med hundar på.. får se om det biter på sambon hehe.. ha det gott!

 3. ååh jag gillar den där mobilen asså.. synd att man redan är bunden till telenor.. =) fan funderar också på att styra fram lite scrap-grejer.. såå kul.. nuär nog du fem tusen ggr bättre än jag på det men ändå.. =) vad scrappar du om så att säga? fan vad ni ser ut ´ha mysig lägenhet.. om det är eran på bilden hihi.. hehe.. ha det bra. hööörs.

 4. Åhå, vilka fina prylar! Mobilen är jättesnygg. Och mysbelysningen är riktigt fin den med. Sån skulle jag också vilja ha.

 5. GRATTIIIIIIS i efterskott, åh vad finfina grejor ch fint hem du verkar ha, urfin belysing och änglahylla :) :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *