.:::Lite smått grinig idag:::.

Min pappa “stod me up” idag… Har inte ens ringt och sagt att han inte kunde komma eller något sådant, inte ett enda ord av han än. Igår bestämde vi att han skulle komma hit efter tolv idag, så jag gick upp vid 10 gjorde mig iordning och väntade och väntade…och väntade. Ingen pappa kom hit. Jaja detta är inte första gången. Egentligen skulle vi åka igår på förmiddagen, men då dök han inte heller upp. Igår hade han iallafall kommit på att han bör ringa och säga att han var upptagen, men detta var alltså flera timmar senare än planerad tid som vi skulle åka. Mmmhmmm. Är van, så det är inte så mycket att göra. Med honom så blir det en överaskning, antingen kommer han som planerat, eller inte. Thats it. Så, jag är liiite bitter dag, ja faktiskt. Får se om han fixar det på dag 3 (imon).

Nu skall jag göra iordning middag. Middag vid denna tiden är inte onormalt för oss, utan helt acceptabelt. Och sen väntar teven. Fan. skulle ha damsugit idag, men orka, tar det imon. (Detta är onormalt beteende dock, jag är en städfranetiker) Good night mates, hoppas ni får en bra kväll/natt!

Börjar tänka på valp igen… suck.

—————Edit kl: 23:22—————
Vanligtvis är det la mannen som fixar middan (av ren lathet från min sida), men idag var det min tur och vad händer??? Jo jag skall ta bort skinnet på falukorven och skär upp hela jävla lillfingret när jag slinter med kniven. hala jävla skinn! Blodet rann ner, och det var riktit kallt. Hur sick är inte det? jaja nu får mannan fixa käket härdanefter!!

15 thoughts on “.:::Lite smått grinig idag:::.

 1. Nej men vännen, vad trist att din pappa aldrig dök upp, och ännu värre att du råkade slinta med kniven på fingret. *kramar om* jag ska försöka lägga upp lite bilder när hon är här , desto roligare att kika på bloggen i guess :) Hur är allt med dig annars? Kramar

 2. Aa okej men då förstår jag. Min ronaldo är så sprattlig o vill sällan vara still så dt är nog problemet med honom. I bilen tex klättrar han upp så högt upp i famnen som helst o stramar mot bara man försöker flytta på honom. Så han trivs bäst i min famn men inte alltid som d funkar för mig dessvärre :P Får se hur dt går imorgon.

 3. Åh TACK för de fina orden om Ronaldo. Visst är han en salig blandning. Jag var först inne på pomeranians men de är ju så sjukt dyra. Sedan såg jag flera chiu-papil. blandningar som alla blivit super lyckade och extremt gulliga som fick mig att bli förälskad i blandningen o i min ronny :D

 4. nääh fy fan, vet att det är none of my business men vad tråkigt ang din far.. ska inte säga att min far är bättre dock så jag förstår dig.. och fuck, sån’t där med att skära sig djupt i fingret är heeeemskt.. har gjort det flertal ggr.. är sämst i köket.. så där är vi överens.. männen får laga mat.. =) ta hand om dig nu, trots missöden.. =) kram

 5. o just d, ang bollen så är det ett asbra, asgott läppbalsam.. jag är kinkig asså, använde förr bara eight hour cream men det här är braaa. min man tycker att det är lie för sött men jag älskar det.. inte skandaldyrt heller och så roligt att ha & använda ju.. en boll liksom.. =)
  trevligt det där med att du blivit såå bra kompis med bloggare/läsare.. är ju halvny på det här men jag trivs i den här “världen” =)
  ps. jag o min man röker alltid god natt-cigg.. =) hörs…

 6. Men vad trist..Jag tycker det är starkt av dig att skriva om det såhär på bloggen, don’t let it get to you, du verkar vara en underbar tjej.. ♥

 7. asså jag tänker inte låtsas vara cool som alla andra som har tattoos.. det gör ont men det är inte hemskt. inte alls.. har varit “skönt” varje gång bara för att jag så gärna velat ha dom.. =) ja då tycker du att ashley ser bäst ut.. =) ja kom på förut att det blir nog hans favoritgodis, cocosprickar och kanske en ansiktskräm, sån’t är ju män dåliga på själva. =) så jag säger; gör en tatuering! om du vet vad du vill ha.. för om vill det, så gör det inte ont.. jag kan berätta mer om det om du vill nån gång.. =) uppdatera snart nu.. och jag vill se bilder på sig. vet knappt hur du ser ut.. =) kram ps. va mkt jag skrev hehe.

 8. asså jag tänker inte låtsas vara cool som alla andra som har tattoos.. det gör ont men det är inte hemskt. inte alls.. har varit “skönt” varje gång bara för att jag så gärna velat ha dom.. =) ja då tycker du att ashley ser bäst ut.. =) ja kom på förut att det blir nog hans favoritgodis, cocosprickar och kanske en ansiktskräm, sån’t är ju män dåliga på själva. =) så jag säger; gör en tatuering! om du vet vad du vill ha.. för om vill det, så gör det inte ont.. jag kan berätta mer om det om du vill nån gång.. =) uppdatera snart nu.. och jag vill se bilder på sig. vet knappt hur du ser ut.. =) kram ps. va mkt jag skrev hehe.

 9. Jaa, det är så härligt! Här är det bara en massa moln.. och blåser gör det också.. Men det är lite mysigt också sitta inne och mysa med kaffe ;) hihi ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *