Liten svacka.

Är inne i en svacka nu. Så mycket roligare att läsa andras bloggar än att sköta sin egen. Men men. Så kan det bli ibland. Måste dock säga att jag är pissed off, på blondinbella, hur kan man ens skriva så som hon gjorde? Detta stod på hennes utelista

3. Djuraktivister
Ni saboterar, jag vill flyga och jag vill ha mina pälsar”

Visst att hon säger det för att provocera till viss del, men sen så är det ju sanning i det för henne också. Jag förstår bara inte hur man kan beté sig så som hon? Hennes ego är större än världen själv. Tycker (efter det jag läst på hennes blogg) att hon är en av de värsta människor jag “träffat på”. Hon påstår så mycket, men jag tror nog att det mesta är BullShit.

Nu, ut med doggsen.

11 thoughts on “Liten svacka.

 1. Ja, det är verkligen tragiskt att skriva sådär, det visar på stor okunnighet och egoism. Sorgligt!!

  Jaa nu får du börja blogga mer tycker jag!!! :yes:

  KRAM!

 2. Jag läste också det hon skrev! Jag skrattade nästan, jag menar, vem är helt ärlig som skriver något sånt. Tror hon skriver det mer för att styrka sin image och ge PR åt bloggen eller hur man ska kalla det.

 3. Men hon är ju helt sär.. :whistle: .. Söta vovsar! Synd att du bor så långt Kotte hade jätte gärna brottats med Spike & Mandos :D

 4. Hon sjunker bara mer och mer i mina ögon. Jag menar hur kan man va vegetarian och gilla och använda päls? :S Jävla dubbel moral det där.
  Och dina hundar va dom sötaste sötsakerna i världen. :love:

 5. jag håller nog faktiskt med dig ang den där bruden asså.. hon verkar inte helt. bra…. :/ synd att du inte uppdaterar så ofta… men jag kikar förbi ändå å väntar.. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *