London dag 2

När vi vaknade upp på morgonen visade det sig att ingen sovit särskilt gott men vad gjorde det, vi var alla på bra humör, solen sken och snart var det dags för mig att gå till den svenska ambassaden. Den låg precis bakom huset där vi bodde så en lång väg dit hade jag ju inte precis. Startade med lite frukost som vi köpt kvällen innan, jordgubbar, yoghurt och gröt och sedan gick vi ut för att köpa en kaffe till mig.

Vid 10.30 stod vi utanför ambassaden. Tänk om vi hade vetat att vi skulle vänta där inne tills 13.30. Jisses alltså. De hade uppdaterat deras datorsystem på morgonen så det blev väldiga köer för alla. Även fast min tid faktiskt skulle ha varit vid 11.00.

Efter vi äntligen var klara på ambassaden tog vi en über till London zoo. Hade en kanondag där och bara njöt av att strosa runt och kika på alla de olika djuren i skenet av den varma solen.

Efter många timmar på London zoo åkte vi hem. Väl hemma mådde Oliver illa, det blir så ibland när han åker bil ofta. Han blir åksjuk rätt lätt. Så han spydde och somnade sedan en stund på soffan. Jag själv fick världen migrän, tog några tabletter och somnade även jag på en av sofforna. Ett tag senare blev det Mc Donalds till middag och sedan tog vi en liten promenad till Oxford street igen. Var ett jäkla liv och fullknökat så vi var bara ute en liten stund och sedan bar det hem igen. Somnade även denna kvällen rätt så tidigt…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *