Lusse lelle lusse lelle!

Nä men ser man på, även här i England får jag mina älskade lussebullar i år! Tur är det att Ocado (som säljer massa svenska saker) hade färsk jäst från Sverige. Kan knappt vänta på att få tröcka i mig en bulle när de är klara. Snygga blir de inte, men förhoppningsvis jäkligt goda och det är ju huvudsaken!

Sitter just nu och väntar på att bullarna skall jäsa, samt väntar på en leveran från Argos med två sideboards till matdelen samt en byrå till hallen. Lägenheterna här i England har inte den bästa förvaringen om man säger så utan vill man ha förvaring så får man köpa det själv. Och senare ikväll skall vi över till “vår” pub här på våran docck. Får bli middag där inne idag. Inte orkar jag laga mat efter allt bakande samt byggande av möbler, samt att mamma vill ju i alla fall ha en (Eller kanske fyra? hehe) pint nu när hon är här och det förstår man ju såklart.

lussebullar

2 thoughts on “Lusse lelle lusse lelle!

    1. Joooo, de har jag! :D Såklaaaart hehe. Dock tryckta jag i dem efter jag låtit dem jäsa. Samt strödde på pärlsocker då jag bara hade färsk jäst för bröd och ej sötare bakverk. :) Ps: de blev svingoda! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *