.::Mitt egna pyssliga företag::.

Jag har, som ni som har följt mig väldigt länge, haft ett eget företag. Allt var startat och klart att sätta igång med namn och allt var det var men efter ett år av att bara ha varit där utan att på riktigt startat det så lade jag ner det. Problemet var att jag ej hade ett startkapital att köpa in det jag ville ha till försäljning och ja, då var det ju ingen mening med att ha det up-and-running liksom.

Nu funderar jag dock igen på att starta upp ett eget, och denna gång har ju saker och ting ändrats och jag skulle nu faktiskt haft tillräckligt för att köpa in det som skulle behövas. Jag är väldigt, VÄLDIGT, sugen på att starta eget igen och denna gång satsa på allt som har med journaling/planners och diverse dekorationer så som washitape, stamps och klistermärken. Som ni vet är jag en rätt så crafty tjej som älskar att pyssla och vet oftast vad som är inne och när det är inne. Vilka teman som gäller för stunden, vilka verktyg etc etc. Så ja, jag funderar fullhjärtat på att satsa på detta. Har till och med redan suttit och finurlat på vilket tema till webshoppen jag skulle ha. Vad sägs som fushia pink/turquoise och dark grey? ;) Mmmm Blir ju shoppingsugen bara jag ser den färgkombinationen ihop.

För att få detta att funka, alltså få människor att komma till min onlinebutik och shoppa loss så finns något så fantastiskt som facebook, där skulle jag fiska kunder som bara den! Marknadsföringen är ändå A-och-O. Inte bara av den anledningen att facebook är så pass stort som det är men också då jag är medlem i hur många grupper som helst där de pratas om just pyssel och vad människor har gjort för inköp och vart de har gjort dem. Skulle även (som ni ser i länken här ovan) använda mig av ett ställe som skulle hjälpa med mailutskick. Och så skulle nog också använda mig av instagram en hel del så det just är så enkelt där inne och man kan få det att se jäkligt bra ut enbart med en fint dekorerad bild på sina varor. Kanske har ni några mer tips? Skriv gärna en kommentar om det då så skulle jag bli väldigt glad. :)

littlemisswittyscraftycorner

3 thoughts on “.::Mitt egna pyssliga företag::.

    1. Ja men det tror jag med, skulle i sådana fall haft shipping worldwide tror jag :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *