Mumsig middag

Idag har jag och J varit i Allum, inhandlade en smidig grej som jag tänkte visa lite senare i bloggen. Smart sak helt klart. Givetvis ville J som ett litet barn gå till EB Games och spela Guitar Hero, dom har ju en sån test teve med spel utanför så ja, där fastnade han lite. Han ville ju såklart bara visa resterande människor inne i köpcentret vilka skills han har när det gäller det spelet. Sen när vi skulle gå som kom det en liten flicka, runt 5-6 år gammal, och spelade skiten ur den! SHIT asså, hon var GRYMT bra. Liite avis blidde man ju såklart då. Sen har det inte hänt så mycket resten av dagen då jag fortfarande mått dåligt, men nu är det bättre efter den goda middagen jag ätit.


Couscous
Stekt Choritzo
Haricorts Verts
Broccoli
Ruccola
Avocado
samt Franska Örter créme fraiche.
YUMMY!

5 thoughts on “Mumsig middag

  1. Hej bra med kommentarer där. DU vann ögonskuggan. MAila mig med din adress så skickar jag det nästa vecka :) KRAM!

    /eva

  2. Hej. Kul att du ville vinna ögonskuggan. Såg din kommentar på min blogg nr 2. Vet själv hur det är att inte ha så mycket pengar. Min pojkvän och jag lever skralt. Han söker jobb och jag har csn. Kul att du tittade förbi min blogg. Det var visst en himla bra motivering du hade till ögonskuggan, men du har redan vunnit den på den första bloggen. :)

  3. Ja men visst! :yes: Den här maten är helt “min stil”. ;) Jag vet, den är uuurläcker. Blir nog något liknande iallafall! :)

  4. Hej nej har inte kollat mailen men jag kollar det sen. Sitter fastklistrad och bloggar, det är många som hör av sig det är jätteroligt. :) Ställ gärna en hudvårdsfråga du med så ska jag försöka svara så gott jag kan! :) Jag går och kollar mailen nu…. jag skickar ögonskuggan nästa vecka. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *