Music makes life a little bit easier!

Igår var jag inne en liten stund i stan, fixade internetbank, köpte en plånbok, och släpade runt på mina skolböcker som jag hade varit och hämtat ut. På Måndag börjar jag skolan. Awsome:happy:. Ser fram imot det fakiskt. Har redan loggat in på min skolsite och hittat vilka uppgifter jag ska börja med. Inte lite att göra verkar det som, en hel del! Fast inte är jag bitter för det inte.

Många tankar som irrar omkring i mitt huvud nu, inte bara bra tyvärr. Men det tänker jag inte skriva om här utan det gör jag ett låst inlägg för. Ni som inte har lösen kan maila mig på njela.sweetheart@gmail.com men då gäller det att ni också har en hemsida och att jag känner mig trygg i att ge er mitt lösen. (PS: Jag byter lösen från och med nästa inlägg så ni andra får också kontakta mig som har mitt gamla lösen!)
Nu ska jag fortsätta att kolla på Mission Impossible 3 och sen krypa ner i sängen med en grymt bra bok. (Gossip Girl2):cheer:
Talk to ya later homies!

One thought on “Music makes life a little bit easier!

  1. Så spännande, vad är det du ska läsa för något?

    Antar att det är på distans eftersom du skrev att du har loggat in på din skolsite. Det gör ju jag också nu men är så skoltrött för tillfället så att jag knappt vet var jag ska ta vägen ;) Men vi får väl se vad det blir av anställningsintervjun.

    Ha en fin söndag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *