No more wine for me…

Natten till idag spenderade jag hemma hos Paulina och Boris, vi grillade och hade det allmänt mysigt. Hittade en flaska vin hemma som jag tog med till dom och den försvann fort ner tillsammans med maten. Kan jag ens förklara med ord hur dåligt jag har mått idag? Vaknade vi 05.00 och somnade till då och då fram til 12.00, vid den tiden gick Paulina upp och då somnade jag äntligen in i en djup dvala. När jag gick upp vid 15.00 tiden nångång så snurrade allt, jag ska aldrig dricka igen! (hur många gånger har man sagt så i sitt liv?)

Sen när Boris kom hem från jobbet blev vi sugna på glass så då bar det av till Triumfglass, mycket bra val! När vi kom dit blev jag “bokad” av en kille så då passade jag på att boka honom tillbaka. Han hade hade mc kläder på sig och eftersom det bara fanns en mc på parkeringen så passade jag och Paulina på att lägga dit mitt tel nummer på en lapp på killens styre till mc’n, 1timma senare ringde han. haha hur roligt som helst. Så även fast jag mådde förjävligt idag så blev dagen riktigt lyckad tack vare gott sällskap och “Moppe-Pojken” Michael.

Nu känns det som om jag börjar på mitt liv på rätt spår igen, behöver verkligen komma ut på dagarna och hitta på saker. Jag måste lära mig att sluta älta allt som hänt mellan mig och Alex…Han har sårat mig nått så fruktansvärt så jag vet inte hur detta ska gå men en sak är säker, han var den som förlorade på det…stort… Jag lever livet nu, och så kommer jag att fortsätta. Alex kan faktiskt dra åt h*lv*te om jag ska vara helt ärlig, det räcker med att han förstört stora delar av mitt liv, nu kan han gott förstöra sitt egna, för jag finns inte längre tillgängligt för att hjälpa honom.
Vart är alla fiskarna i havet som alla pratar om? Alltså dom bra menar jag då!
Vem vet, kanske är det “moppe pojken”? Söt var han iallafall…väldigt…!
Nu väntar en kopp kanel/äpple teá och en mysig film! Natti Natt på er alla!

4 thoughts on “No more wine for me…

  1. Hihi ja vin ger en hemsk baksmälla ;-) Jag klarar inte av rött sådant för det sätter igång migränanfall ;-(
    Roligt att du har det bra & hittar “moppe-pojkar” *fniss* Kanske är han en bra fisk?!
    Underbart att du känner att ditt liv är tillbaka mot rätt spår igen!! Det tar ett tag men du kommer över det gumman!
    Massa kramar!!

  2. vad kul det där med mc-killen :) alla grabbar som vet hur man hanterar en hoj har nåt att komma med ;) fiskarna finns där, det gäller bara att inte leta efter dem så börjar de undra och smyger sig på en ;) kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *