Nu är det nog klart.

Jag tror jag har bestämt mig för en Nikon D40x, men det kanlika väl bli en D40, beror helt på vilka paketpriser dom har. Ända skillnaden är att d40x har 10,1 mpix och d40 har 6.1mpix. Men äh, gör mig inte så värst mycket.

Idag vettefasiken vad som händer, känner mig rastlös redan nu. Skall dock bli lite scrappande senare då scrapinspiration har sin bloggfest (firar 1år)  Så jag har 2st bidrag kvar som måste skickas in om jag skall kunna ha en chans att kamma hem en vinst ;)

Nu blir det mer kaffe, sen ut med doggsen. Hoppas bara att det inte är lika olidligt varmt ute idag som det var igår. Nästan överdrivet ju.

5 thoughts on “Nu är det nog klart.

  1. Vad bra att du bestämt dig nu då =) megapixlar spelar ju ingen roll. Om inte du ska skriva ut enorma planscher så räcker det gott och väl med 6 mpx

    Objektivet jag tipsade är bra till alla möjliga foton det var just därför jag tipsade om den =) sen att den tar helt fantastiska närfoton är ju inte fy skam. Fantastsk skärpedjup har den. Billig är den dessutom om man jämför. Den fanns på Japanphoto också till ett bra pris såg jag =)

    Lycka till i alla fall!! Nu ska jag fortsätta jobba här hehe tänkte bar asmyga in och se om du kommit fram till nåt bra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *