Nu skall här brottas!

Med kudden alltså ;) Imorgon blir det iallafall inspirationskvällen på TopShop som jag fick inbjudan från Veckorevyn. Innan det blir det nog några glas vin och Malin. Skall bli skitkul att få se hennes nya lägenhet också, säkert skitfint om jag känner henne rätt. Hon kan sin inredning den tjejen.

Nu väntar sängen. Ensam. Jonas slutar inte jobba föräns 05.00 (nu när han jobbar som dealer och allt på casinot) är väl bara att vänja sig tyvärr. Men hemskt jobbigt är det! Bjussar på två bilder också, från häromdagen.

 

12 thoughts on “Nu skall här brottas!

 1. Hej!
  Du, jag har en dålig nyhet! Jag tror tyvärr inte att jag kan ha dig som färgmodell på gesällen. Jag har läst igenom reglerna lite noggrannare nu och sett att jag enbart får använda riktig färg. I ditt fall så blekte/färgade ju ju in den röda slingan. Om du vill färga håret så är du välkommen till min skola innan istället. Däremot så kanske jag kan ha dig som valfri klipp?

 2. Vi har drop in på onsdag nästa vecka. Kanske har du möjlighet att komma vid halv 4 för att färga håret? Jag kan nog ha dig som valfri klippmodell på gesällen, men jag återkommer mer om det, när jag vet mer=)

 3. Minns du hur mkt du fick bet sist? Tror spec.frg ligger på 350:- Jag klipper ju dig sedan gratis o du är minklippmodell på gesällen, något som jag måste få återkomma om. Jag har så mycket i huvudet just nu=)

 4. Hejsan!
  Vad snygg sidan har blivit!

  Lite konstig fråga kanske…men jag är undrar om du skulle vilja ha en liten undulatpojke? Flög nämligen in en liten blå pippi hos oss på min arbetsplats i början av veckan och nu behöver han ett nytt hem så snart som möjligt. Kom att tänka på dig, eftersom jag sett att du har ett stort intresse för undulater. :) Jag kan fixa med lämning och så om du är intresserad,samt att min mamma bor i partille (vilket jag gissar att du också gör?) om du skulle vilja hämta honom där istället. Du får jättegärna kontakta mig, via min mail om du är intresserad.

  Mvh Pauline
  (skrev med min bloggadress, så att du har ett hum om vem jag är, har dock tyvärr inte uppdaterat på hur länge som helst.)

 5. Åh tack, det var väldigt kul att höra att du gillar min blogg :D

  Vilka otroligt söta hundar :D Är det dina? :)

 6. Hihi, ingen dum idé att tvätta blåbären innan man smaskar dem. Vilken kul grej med inspirationskvällen då. Du bara MÅSTE ta foto på dig i nya klänningen. :D Snygg bloggen blivit förresten – riktigt scrappig. *s* Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *