Ny layout!

Denna feta layouten har Carola gjort och visst är den helt underbar? Älskar den, tack så jätte mycket Carola, du är alltid en räddare i nöden! Och så kan jag ju ta och passa på att göra lite reklam också, Carola ska börja göra layouter på sin sida som man kan få ladda ner.

Nu har jag precis badat hundarna efter en väldigt lerig långpromenad. Jag och Jonas gick ut med hundarna till en stor äng/kulle där man sjunkte ner iallafall 10cm på vissa ställen, så det gällde att man hoppade på alla grästuvor så man slapp få gegga in i dojjorna kan jag ju säga. Nu sitter vi inne i värmen iallafall. Jonas spelar WoW och jag funderar på att lägga mig i soffan med en kopp varm choklad och en filt, glo lite på teve och bara slappa. Inatt vid 2-3 tiden så är det ju raketuppskjutning som man skall kolla på. kan ju vara lite små kul. Uppdaterar kanske mer sen med lite bilder!

Over and Out!

5 thoughts on “Ny layout!

  1. jaaa oooo så spännande nu drar det ihop sig hur ska det här gå?=) ska fugelsang komma iväg? ja sätter tio bananer o två clementiner på att det går åt skogen =/

  2. Vilken mysig headerbild! :) Men den upprepas tre gånger på min skärm? Jag surfar med FF och har en 19 tums skärm.

    Kram!

  3. Hej!
    Kikar in här för första gången, vilken snygg layout! Jättefin :) Passar så bra nu när det är vinter…. eller borde vara vinter ;)

    Ha det bra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *