Oh Happy Day!

Idag fick jag ett samtal, ett glatt sådant! Som ni kanske minns så var jag och inventerade på Duka för några veckor sedan, iallafall, chefen där ringde mig idag och frågade om jag ville gå några lärlingsdagar där och sen börja arbeta helgerna (och eventuellt några fler gånger som inhoppare) nu under julen. Said and done! jag sa ja såklart. Så imon skall jag börja på Duka! :dance: Så om allt går bra, ja vem vet vad som kanske sker efter julen då? :)

Så efter jag fick samtalet åkte jag och mamma till Allum köpcentrum för att shoppa lite nytt. Köpte ett par skor (dom jag har är 2 storlekar för små och dem har jag använt i över ett år nu. behöver jag ens säga att jag har ont i fötterna?) 3st nya diadem, halsband, två linnen, en kofta, ett par byxor och nya halsduk samt vantar. Nya kläder är prio nummer ett på min lista för tillfället. Mamma tack för alla sakerna, du är en riktig ängel du!! :love:

Nu kommer strax J hem ifrån skate-hallen så då blir det iallafall lite mys innan sängen väntar. Nu blir det att måla naglarna och lägga en skön ansiktsmask. Huden riktigt skriker efter återfuktning nu!

Fick denna häromdagen.

Nya skorna

Såhär mysigt hade vi det igår kväll.

10 thoughts on “Oh Happy Day!

 1. Grattis vännen!! det förtjänar du verkligen, håller tummarna att du får jobb där sen!!! :melt:
  Snygg jacka!
  Pöss!

 2. hehe okej. :lol: ja ni såg då ut att ha det riktigt mysigt iallafall. :yes:

  Jo glasunderläggen förälskade jag mig i på cervera. Kostade ynka 49:- för 4 stycken. :) Kramar

 3. Hej! Vad kul att du tittade forbi :) Ja vi trivs bra i peking, har hittat ett riktigt frascht hostel som passar oss perfekt. Pa sondag aker vi vidare till Thailand, de ska bli skont. Kul med kina men det borjar ga oss lite pa nerverna nu, haha
  Va mysigt ni verkade ha dar hemma i morkret pa 1:a advent. :)

 4. Tack så mkt :grin: En bild på dig? Nej det tycker jag inte.. Du är fin som du är ju! Angående cosmopolitan så tyckte jag precis som du nämnde i kommentaren att det var ett bra tidsfördriv.. :grin:

  Fina grejer du köpt också! :yes:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *