*Parfym*

Imon bär det av till backaplan för att inhandla nån parfym, kanske två. Snälla snälla pappa vill inte låta sin dotter gå parfym lös (äger ju iof SJP parfym men den är jag urless på) Så pappa rinde för ett tag sen och sa att imon skall han handla det till mig. En parfym jag ska ha är “escada” men nummer två är ju lite svårare, kanske min gamla favorit D&G Light Blue?  Eller kanske Paris? eller DKNY? Lite tips mottageg gärna så ska jag sniffa på dom alla imon :)

Kvällen har varit mysig, ätit Natcho”gratäng” med en massa goda grönsaker och kollat på Die Hard 4.0, rekomenderas absolut! Mumma med Bruce:an, dock liiite gammal nu. men ack så fin. :) Jaja nu väntar det lite Ps spelande, och sen sängen där harry potter skall läsas. (Läste ut den första boken med en gång coh var tvungen att betälla två styckna nya. UNDERBARA böcker om man gillar fantasy!)

Huggisar!!!

16 thoughts on “*Parfym*

 1. Svar: Hehe. Ja, jag var där på plåtning+intervju idag (igår) med min pojkvän. Det var kul! Håll utkik efter vilket nr det kommer ut i så får du se :)

  Åh parfym! Jag har själv Escada Sunset Heat. Den luktar riktigt sommrigt och gott! Några fler jag har som jag tycker om är Tommy Girl, Ralph Lauren den blåa och Calvin Klein IN2U her. Men däremot så luktar ju DKNY väldigt gott :) Hoppas du hittar någon du gillar!

 2. jaha vad kul då kanske dom är släkt, min lilla Kickers mamma är nämligen också från Nettitas! Han är född på kennel Honey Paj’s här i skåne, och Martini är också skåning från Fiedahl’s kennel =)
  Dom är 2 ½ och 1 ½ år gamla!
  Brukar du gå på utställningar?

  http://www.freewebs.com/martiniochkicker/

 3. jag behöver också nya parfymer. men det är hopplöst för mig att gå till ett parfymeri för att efter jag har luktat på 3 parfymer så känner jag ingen doft lngre..

 4. jag gillar pumas parfymer. jamaica är god men min favorit är den rosa puma woman.

  ang kenneln som nämns här ovan så är det en riktigt trevlig tjej i klippan som har den :)
  kram!

 5. hehe ja lr han är blandis mellan chihuahua o papillon =)
  Åh vad kul att höra!

  Åh en parym som jag älskar är Dior Addict eller Romani code :D

 6. Visst är den mysig.. Jag har den inne på mitt rum :) Tack, jag fick det sms:et jag ville ha :D Så nu är jag glad! Hoppas du får en bra dag =)
  Åh, parym får man aldrig för mycket av ^^ D&G Light Blue, är en stor favorit hos mig med! Den ska jag köpa igen när jag får råd :P

 7. Samma här, jag är också kräsen. Vill ju ha det bästa eftersom det kommer bli Novas när det är klart. Har spanat runt lite på internet men hittar absolut inget :/ Hojta till om du ser något snyggt – kanske kan jag härmas ;) Kramar!

 8. Vad synd med krypt. och vikten, min Martini ligger också på gränsen vid 3 kg så vissa domare tycker att han är stor! Men lycka till med nästa när/om det blir =) Så kanske vi ses på nån utställning i framtiden ;)
  Mvh

 9. Åh, tack för din snälla kommentar! Blev jätteglad när jag lästa vad du hade skrivit :)
  Måste bara passa på att ge din en koplimang tillbaka. Bra sida med jättefin design ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *