*Phew* I’m shattered!

Har varit en Lång lång lååååång dag! Nu är man i Göteborg igen då, tillsvidare såklart tills England är nästa och framför allt våran sista destination.

har hållt på sedan 09.00 i morse, och nu vid 23.00 blev vi typ klara med att flytta över allt. Det hwla blir ju lite lättare av det faktum att min mamma och hennes bror har bytt lägenheterna (bodde ju inneboende hos henne i Lerum med) men i alla fall, då behöver man i alla fall inte stressa med allt OCH så behövdes bara en lastbil hyras då man tar min morbrors saker till lerum och fyller på med våra saker och åker tillbaka. Fiffigt det där.

Kom även på vid 18-tiden att en soffa kan ju vara bra att ha då vi splde våran stora 3.20cm soffa. Så det fick bli en snabbvisit till IKEA och köpa en ny + fåtölj. Hann precis 5min innan stängning. Och medans de fixade fåtöljerna sprang jag in med Olly och köpte en ny palm, en ursöt lykta i en mintgrön/blå-aktig färg. En toaborste och en ny papperskorg till toan slank även det ner, svårt att hejda sig där vid kassorna. ;)

Medan jag fixat med internet och WiFi (såklart, det är ju prio ett!) så har morsan och alla åkt tillbaka för att tömma våran kyl “hemma” och strax är de tillbaka med mat. Äta, borsta bissingarna och sedan bums i säng jämte min goa varma treåring är härnäst på min to-do list. <3 IMG_4484.JPG

One thought on “*Phew* I’m shattered!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *