Proppmätt

Som sagt var, blev en hel del kräftor. Närmare bestämt en proppfylld hink till hela släkten. Bara det att när alla käkat runt 8-9st var så var det fortfarande hälften kvar i spannen. Inte lite alltså. Och det var SÅ gott. Just nu ligger lillkussen i min säng och sover, och drömmer. Hehe låter ju urgulligt när han “gnyr” till, tror nog det är en mardröm dock. :/

Jaja nu ska jag också nana kudde, men först ska jag länka till Eva Blixtman, hon har ju en tävling nu när man kan vinna ett dior läppgland. Vore inte fel det inte. Tävla kan ni också göra, Här.
Och sakaden av J är stor nu, bara 2:a kvällen än så länge men det är sjukt jobbigt. Jaja, som sagt var, ska nana nu för imon bär det av till Ikea realltivt tidigt för att köpa ny sängstomme och annat smått och gott :) Nighty!

6 thoughts on “Proppmätt

  1. Daniela; Den finns i alla möjliga storlekar. Om du inte köper denna så satsa åtminstone på en keramisk borste=) Vilken fin pressbild du har lagt ut på din hemsida nu måste jag säga.. Lyko.se och baresso.se

  2. Usch, trist att inte ha sin käraste hos sig.. :tear: Jag och A har inte sovit utan varandra mer än kanske 3 nätter nu på våra 4,5 år tillsammans haha. :lol: Det går helt enkelt inte.

    Ja det var jättefint, förstår att det känns ovant!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *