>Pust stön och suck

Hemma från intervjun nu. Vilken pina det var! Vi fick stå upp i nästan 3timmar i sträcka utan att sitta ner en enda gång. Det visade sig att ungefär 800st var där idag för dessa så kallade “snabb intervjuer” (för inte fan var dom snabba inte.) Och nu i september får jag svar om jag går vidare till nästa intervjue. Måste säga att jag fick en bra feeling över denna kvinnan som intervjuade mig, kändes bra. Tror nog att det gick bra för J också. :) Hur som helst, av dessa 800 intervjuade är det i slutändan bara 100st som för började jobba på detta nyöpnade Lindex lager. Vill vill vill. Och JA, 30% rea får man också. Apropå, bara sådär, idag när jag gjorde mig i ordning för intervjun så velade jag med vilken tröja jag skulla ha, då, helt plötsligt dyker mamma upp med en Gina Tricot påse med kläder till mig. Hur underbart är inte det? Var på gränsen till att flippa totalt på bist av kläder så kommer denna ängel och räddar mig! Lovely!

Ps: Tack för alla lyckönskningar :) Tror nog det hjälpte!

Nu blir det lasagne och sen väntar nog sängen med en bok och en kopp teá. Freezing cold up here!

8 thoughts on “>Pust stön och suck

 1. Åhh hoppas hoppas du får jobbet nu då!!!! =)

  Det är verkligen freeeeezin cold överallt *brrr*

  *kramis*

 2. ååå vilken snäll mammi.. skulle vilja att nån dök upp med en fullg ina tricotpåse till mig också.. =) men då får vi hoppas hoppas hoppas att ni får varstitt jobb.. =)

 3. First off! Underbar layout! ;-)
  Skall hålla tummarna åt dig att du får börja jobba där! Vilken gullig mamma du har, hon gör andra saker än att bara dammsuga alltså :-P

  Sköt om dig!
  Kram!

 4. Men du jag är också smärträdd men det gick jättebra :) inte alls så hemskt och ont som jag trodde :)
  Jag kollar på den som går på tv nu :P
  ha en Trevlig kväll!

 5. Jag tror på att du kommer vidare;) Men låter inte så kul att ha behövt stå upp i så många timmar…jätteroligt ändå att ha kommit dit, det var så speciellt att det till och med var på nyheterna ju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *