Regnet faller ner…

Visst är det härligt nu när sommaren sakta försvinner och hösten börjar närma sig? Älskar när regnet smattrar mot rutan, och man ligger nerbäddad i sängen med en bra bok och en varm kopp teá. Myspys för hela slanten.

Jag kom nyss hem, har varit ute på jakt efter ett minneskort till min mobil men tydligen är det så eftertraktat att det vart slutsålt i alla affärer som innan har haft dem. Jaja, jag bokade iallafall ett men det skulle ta mellan 1-2veckor innan dom komme in igen. Om ett tag kommer pappa hit och ska hämta upp mig, vi ska leta träningskläder till mig. Ja du läste rätt! Jag ska ha träningskläder så att jag kan börja träna. Måste fan börja röra på mig innan det är försent och man sitter där med 10kg extra oönskad vikt på kroppen. Till att börja med ska jag börja springa och simma, och sen ska jag börja i en martial art som heter Iaido där man utövar olika rörelser i samspel med samurajsvärd. Kommer bli great! Nu ska jag ta mig en långpromenad med byrackorna innan jag ger mig iväg på min jakt efter träningskläder. Ha det gott så länge vänner!

“Lev för fan ditt liv, innan livet lever fan med dig!”

One thought on “Regnet faller ner…

 1. Hej söt!

  Hihi faan vad jag måste ha skrämt upp dig med det där att lägga på sig vikt *ler*

  Träna inte ihjäl dig nu! Men röra på sig är ju bra att göra även om man inte går upp i vikt eller har övervikt ;-)

  Reebok har fått in nya snygga träningskläder – kolla in det!

  Jag älskar hösten, kan knappt vänta tills det virvlar löv omkring & regnar medan man sitter med en mysig filt, bra bok & kopp thea ;-) (we are the same you and I)

  Pöss på dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *