Rolig dag men hemsk kväll!

Som sagt var så var vi på IKEA idag. Lika kul som alltid. Hittade lite små saker som vi köpte ex en koppelkrok i form av en hunds bakdel, lite växter, ljus, ljusfat, skärbrädor mm. Och givetvs sängborden so matchar våran sängstomme “Malm” Käkade korv, just like i said i would do, och sen begav vi oss hemåt igen. Lyckad dag. När vi kom hem så monterade gos ihop sängborden, stackarn, ingen hjälp what so ever fick han av mig pg.a den hemska huvudvärken jag hade. Den var inte nådig ska jag tala om. Och jag har den fortfarande. Druckit loads av vatten, tagit 2 panodil, sovit i nästan 2timmar och ätit pizza, but it’s still there. Nu blir det en kopp kamomill teá i hopp om att det hjälper och lite spelande med gosisen. Ha en underbar helg nu! I will!

Fina ljusen, fatet och stenarna som köptes idag.

Ormbunkar i höga vaser tillsammans med dekorationssten tyckte mamma var en bra idé.

Sängborden på plats. Nöjd!

11 thoughts on “Rolig dag men hemsk kväll!

  1. Jadu, inte bara födelsedagar osv vi har likadant, även huvudvärk/migrän. Säg mig, har du magkatarr också? kläm till med det så kan vi bli like twins! Fint blev det iaf med sängborden serru :) kramis!

  2. Känner med dig! Usch!
    Testa TREO, de funkade för mig efter att jag hade gått på alvedon i nästan en vecka. Huvudvärken släppte med en gång!

  3. Vi var på ikea vi också, dock var vi båda så trötta och bakfulla så det enda vi lyckades inhandla var en kabel och en fotoram. Haha. Tråkigt med vovven din också, hoppas att söten kryar på benet :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *