Så ja…

Nu är all iordning igen! Jag har inte haft internet sen i Torsdags morgon, det bara slutade att fungera *vips borta* Men nu är det äääntligen fixat! OCH som ni ser så ligger nu njela’s sida på Neliz istället. Anledningen till det är i stort sett att hela min familj på pappas sida kollade min blogg dagligen, vilket jag inte har någon som helst lust med. Men nu är det slut med det och jag har min egna lilla “privata” blogghörna igen.

Den 13:e åker Jonas till Val D’esere i Frankrike. Han vann ju en resa dit för nån månad sen, allting betalt, hotel, 3rätters middag hela veckan, liftkort, flyg, ah allt! Och detta för att han köpte en jacka för 2000kr och skrev ner sitt namn på en lista i affären (T12). Jaja, det kommer inte alls att bli skönt att vara ifrån honom. Riktigt bävar för den dagen han skall åka, men givetvis så tycker jag ju att det skall bli kul för hans skull. Lyllosen! Det som står överst på hans intressen är att åka skidor så det kan ju inte bli bättre än såhär. Men ni håller mig väl sällskap under tiden han är borta? Hoppas jag verkligen…

Det har inte hänt så mycket sen senast. Kan det bero på att nätet legat nere? nä då, inte alls. Nu ska jag iallafall spela lite PS2. Ska spela “24-The Game”, är man 24:a torsk så är man!

4 thoughts on “Så ja…

  1. Trist när Internet har strulat :( Hoppas att det inte händer igne.

    Vad kul för Jonas men förstår att det är jobbigt för dig. Men det kommer nog gå bra ska du se.

    KRAM!

  2. Haha men du berättar ju inte vad det var som strulade :-) Lite pinsamt kanske? *fniss* Som vi slet över telefon med att återställa datorn, installera drivrutiner & kolla nätverksanslutningar & så var felet så simpelt :-)

    Kul att du är tillbaka i alla fall!

  3. haha i know…. jaja, jag erkänner här inne i min egna kommentarbox då *större chans att ingen ser då* Det var bara rautern som behövdes startas om!!!! *aaaaw, nu skäms jag som bara den*

  4. Tack, jag gillar verkligen min fondvägg! :) Tapeten kommer från boråstapeter om jag inte minns fel. Lycka till i nya lyan :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *