ScrapperiScrappera

Har varit fullt upp med scrappingen nu de senaste två dagarna därav den icke uppdaterade bloggen. Mjaja, jag skall allt uppdatera lite mer nu framöver, bara varit så inne i att scrappa så jag glömt av bloggisen lite ;) Bjussar på en bild innan jag återgår till min lilla scraphörna :)

10 thoughts on “ScrapperiScrappera

 1. Så söt så söt så.. Jag har aldrig scrappat och är noll intresserad av det, men det är kul att se vad andra gjort. Ni är så himla duktiga!

  Spike är sötnöt!! :shock:

 2. Å vilket fint foto!!!! :)

  Nej, du behöver absolut inte köpa några kit osv för att vara med i tävlingen på The Nook!!!! Jättekul att du hänger på! Det är ett väldigt trevligt ställe, med trevliga människor och massor av inspiration att hämta!

 3. Härligt med scrapping gumman :)

  Super fin bild på voffen me :)

  Jag är ju såååå sugen på att skaffa en jag me…

  Ha det gött.
  kram kram :mrgreen::mrgreen:

 4. Ja, vi pratade faktiskt på dig igår & självklart kommer vi bjuda dig,men vi har inte riktigt planerat än,vi har börjat spåna lite=)
  Men i sommar komemr det att bli!
  Kram

 5. Vi funderar på att ha det i Uddevalla det är väl ganska nära dig isof :)
  Vi ska se om det går att få till något riktigt bra :), men det är lite stressigt här nu och sånt fix tar ju himla tid, men det är riktigt kul :)

 6. Vilken härlig bild! Han ser verkligen på hugget ut :D Synd att du bor så långt bort, annars hade ja gärna velat använt din hane på min tik när hon löper. Men göteborg är lite väl långt dessvärre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *