Ska strax ut…

…men hinner säkert uppdatera lite fort. Om en liten stund skall jag till min dagliga vistelse på arbetsforum. Inget jag ser fram imot nu för jag kollade ju dom nya jobben igår, och sökte också några. Men en timma är det tvång att sitta i datasalen på månd, Onsd eller Fredag, minst två gånger/vecka. Det hela går så mycket bättre efter jag varit på cafét tvärs över torget och fått med mig en rykande het “To-go” mugg med en latté.

Solen skiner idag, och det är inte för kallt. härligt härligt. Imorse när jag var ute med hundarna gick jag till våran “morgon promenas plats” och där växer det nu påskliljor och små söta blåa blommor på marken. Vårkänslorna är absolut här nu. Bjussar också fort på veckans tjejsnack.

Tjejsnack V. 12.

Har du något vårtecken som innebär vår för dig? Nja, i sånna fall måste det vara som jag skrev ovanför. När jag ser att påskliljorna börjar komma upp på samma ställe varja år vid rastplatsen, då är det vår!

Har du fått vårkänslor än? Ja, faktiskt en hel del också.

Gör du något speciellt hemma när det blir vår? Kan ju inte säga att jag vårstädar, men jag städer f*n så mycket oftare. Inte kul när man ser allt hundhår flyga omkring! It’s everywhere!

Vad är det bästa med våren? Att humöret blir tusen gånger bättre. Och att man får spring i benen!

Finns det något negativt med våren? Nä, inget förutom hundhåren som näms här ovanför…

Nu måste jag snabbt som attan tvätta håret och sen stressa iväg till bussen. Kram på er!

2 thoughts on “Ska strax ut…

  1. Jaa det är härligt när man ser blommorna komma upp igen och solen skiner :) Det hjälper upp humöret!

    Hoppas det går bra på arbetsforum idag.

    Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *