Spike’s lilla vett besök…

Igår började Spike få problem med analsäckarna, igen, och idag var det bara till att boka en tid hos vetten för att åka in. Han såg ut att ha slickat sig så mycket i baken att han fått ett sår, men det visade sig sen vara att den vänstra analsäcken hade spruckit. Jaja, var ju inte så mycket annat än göra för dom att skälja rent med antibiotika och sen ge mig ett recept på 2st olika meds som han skall ha nu i 10 dagar. Men innan fick dom bedöva honom, helt lealös blev han, tungan vara hängde ut och lite dreggel blidde det också. En en jobbig liten tratt blev han inte utan, han kan knappt gå ut i hallen utan att stöta ihop tratten med dörrkanten. Inte lätt inte.

Nu sitter han här jämte mig och gnyr, så det är bara för mig att gå och gosa med honom. Så liten och så ynklig just nu, stackarn.

Spike tidigare idag, hemma efter vetten.

8 thoughts on “Spike’s lilla vett besök…

  1. Stackars liten! Men tur att han kom iväg till vetten iaf.

    Min lilla vovve ska dit på måndag & dra ut en massa tänder, inte kul!

  2. Stackars lille Spike! Dem funderar inte på att ta bort analsäckarna om det är möjligt eftersom han har sådana problem med dem. Har för mig att en väns hund fick sina analsäckar borttagna.

    KRAM!

  3. Ursh de är så hemskt att se sina djur sådär ledsna och oförstående om vad som händer. När vi sövde vår amstaff, då var han väll bara 6 månader kanske, då låg Niklas brevid han på golvet å grina :P Hehe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *