Sweet Dreams…

Jag gick och la mig vid 4-tiden i morse men vaknade vid 06.30 av fruktansvärda smärtor i magen, vände och vred mig men inte fan blev det bättre så vid 7 i morse satt jag och läste “gossip girl” som man fick i den senaste Vecko revyn. Hade ju bara sovit i 2½ timma så idag på eftermiddagen tog jag med en behövlig tuplur, coh tur var väl det för jag drömde riktigt gott.Jag var på en kryssing på en gigantisk båt. På båten träffade jag på min gamla paralellklasskompis från grundskolan, Linus (han är en av dom som gick vidare i Göteborg till stockholms auditionen i Idol nu detta året:think:) Hur som helst, Han bjöd med mig på middag och rundtur på båten för det visade sig att han var ägaren till den och det var riiiktgt mysigt, jag var kär i drömmen.:lovestruck: Han har alltid varit en av dom sötaste i klassen, riktigt sockersöt faktiskt. När jag vaknade blev jag riktigt grinig, varför måste alla bra drömmar allltid ta slut så fort? :mad:

Jag var lycklig i drömmen, och det är mer än vad man kan säga att jag är i det verkliga livet. Det saknas så mycket, jag vill göra så mkt, jag vill LEVA. Känns inte som jag gör det nu fullt ut. :guilty: Alltid samma sak från att jag går upp till att jag går och lägger mig. Jag är rent ut sagt förjävligt trött på att ha det som jag har det. Nu den 25:e denna månaden börjar jag på komvux distans. Det menas att jag studerar på distans, jag behöver bara min dator och internet så kan jag plugga vart fan som helst. Jag har mer och med börjat fundera på att flytta till usa istället. Känns lättare på nått sätt än om jag skulle flytta till England. Nä jag får fundera ett tag till. Först vill jag ändå testa på att plugga hemma ett tag så jag får ett humm om vilket tempo dom har och hur saker och ting går till. Några tips på andra ställen i världen där det är lätt att starta upp något nytt? Nu blir det käk och sen film… hittade 2st valpbilder på Spike och Mandos också som bara är sååå sööta.:heart:

5 thoughts on “Sweet Dreams…

 1. Men usch vad hemskt med magsmärta sådär :/ va skönt att det gick över. låter som en härlig dröm. Jag älskar o ha såna drömmar men när dom är sådär himla bra blir jag nästan lite ledsen när jag vaknat upp.

  Hoppas du kommer på vad du vill göra i livet. Det blir lättare att leva och man blir ju lyckligare när man gör någonting som man verkligen vill och gör något som skänker en glädje. Jag bodde i USA i nästan två år och det är en av dom bästa sakerna jag någonsin vart med om. Helt fantastiskt. Om det är vad du vill så tycker jag du ska satsa på det.

  Natti natt *kram*

 2. Jobbigt gumman att ha sådär ont i magen :confused: Hoppas det är bättre nu!
  Häärligt dröm det var :grin: Nu behöver jag inte vara nyfiken längre då ;)
  Tror du skulle ha stort utbyte av att bo “overseas” fast samtidigt är jag av uppfattningnen att om man vantrivs med sitt liv & den man är brukar det faktiskt följa med en vart man än flyttar :think:

  Kram på dig gumman!

  ps: naww små “grisarna” – så söta! :ds

 3. Italien… Eller Paris. Eller Skottland!
  Att åka till alltså… Jag har inte varit på någon av platserna, men det är några av mina drömresemål =0)

  Hatar för övrigt också att vakna från sånna drömmar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *