Tappat lusten…

jag vet inte vad som hänt, tappat lusten helt och hållet på att uppdatera denna sidan. Inte haft något kul att skriva och då blir det ju lätt så. Nu kommer det dock att hända något stort i mitt liv, men det sparar jag till senare, när det kommit lite längre fram. Kan skriva redan nu att jag är INTE med barn. Men det är stort, absolut. (iaf för mig)

Idag fick jag 2st stora buzzador kartoner hem i brevlådan. En med 10st denivit tankräm + en stor flaska munvatten. Och den andra innehöll Neutrogena Visibly Clear. Fick en stor tub med kräm till mig själv och hela 60st tester som skall delas ut. Redan testat denna ansiktstvätts kräm och den är super. Känner mig ren och len efteråt. Man kan även använda den som en veckomask istället för daglig ansiktstvätt så det skall jag också testa på någon dag.

Nu är det dock senaste avsnittet av BigBrother US som skall ses tillsammans med en kopp “vårkänsla” teá som verkligen smakar vår!

6 thoughts on “Tappat lusten…

 1. Träligt när man tappar lusten men det blir tyvärr så ibland. jag känner väl också lite så just nu men jag uppar med icke så skojiga inlägg ändå…..

  Låter spännande :)

  KUL med paket ifrån Buzzador :yes:

  Ha det så fint.
  kram Gurkiss

 2. OMG! Du är inte klok, 3000?! Men det blev ju mycket grejor också;) Gjort något fint av det än? Ja, det kanske skulle va nått! Att köpa egen domän.. har faktiskt funderat på det. Men det kostar väl pengar + html kunskap som jag inte orkar trycka in just nu :) Vilken fin header du har nu förresten. Nu blev jag jättenyfiken ju. Aja, får kika in här lite då å då å hålla mig uppdaterad. Kraaam!

 3. Man måste inte alltid ha massor av nyheter att berätta i bloggen, du berättar vad du vill.. om det så är att du för dagen har gräddiskärfärgade strumpor. :laugh: Spännande saker på G verkligen, jag håller tummarna för att det blir som du vill. KRAM!!

 4. hihi ja dom har en massa olika goda teer.
  har smakat en hel del av deras teer.
  och dom är så goda
  så roligt du är med och tävlar ;)
  tänkte att fler deltar om dom slipper länka :)
  för vet själv att jag själv vill undvika att länka ..Hehe.

  hoppas du får en bra helg!

  kram1 :ziplip:

 5. jag ska också få hem buzzador snart.. men ska få hem någon ny dove tvål hehe :)
  ska vi byta? dove mot denivit eller nåt? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *