Tävling, vinn en hundtröja.

Genom ett sammarbete med Dogglas.se kan ni nu vara med och tävla om den här supersöta tröjan (finns i grön och rosa), som passar både liten och stor. Perfekt för kyliga vårdagar!

Tävlingsregler: Du som vill vara med – skickar en bild på din hund till min mail (heartbreaker_girl87@hotmail.com) senast den 28/2. Bilderna på alla tävlanden kommer sedan upp här på bloggen från och med den 29/2 och i en vecka framöver kan ni rösta på den ni tycker ska vinna. Den 7/3 räknas rösterna ihop. Du som har blogg ska länka till tävlingen och du kan ju alltid försöka övertala dina läsare om att rösta på din hund. Valet av bild avgör du själv, men det ska ju vara till din hunds fördel. Om den sen är söt, ful, rolig eller konstig avgör du själv.

( OBS. Du bör kolla storlekarna på tröjorna innan du bestämmer dej för att vara med. Dom ska passa allt från chihuahua till golden. men dubbelchecka för säkerhets skull, så du slipper bli besviken om den inte passar. )

Tävla kan du göra HÄR!

————————————————————————————————————————-
I vanliga fall brukar jag inte ha kläder på Spike och Mandos, Well, Mandos är väl inte i så stort behov av det då han har sin stora fluffiga varma päls, men Spike därimot tackar inte nej till en tröja när det är kallt ute. Har ju bara ett täcke till honom, men det börjar bli gammal och funkar inte lika bra längre så då vore det ju inte fel att vinna denna fräcka tröja. Jag kommer att uppdatera med ett inlägg sen när bilderna ligger ute(29:e. Och då kommer ni väl att rösta på Spike? det tror jag nog ni gör. ;)

One thought on “Tävling, vinn en hundtröja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *