Terrific job

Har sedan igår morse haft en fruktansvärd huvudvärk (nothing new there nope) men nu börjar den äntligen att släppa. Hade även en check up hos doktorn igår ang mina p-piller så jag passade på och tog upp min huvudvärk för att se vad vi kan göra. Har gjort en massa test och utredbingar tidigare ang min huvudvärk och migrän men aldrig fått svar på varför jag lider av det så ofta, men kanske det går vägen denna gången och jag kan få ett svar. Jag skall i alla fall föra en migrän/huvudvärks diary i en månad nu och boka in en ny tid hos läkaren efter det. Så får vi se hur vi går vidare. 

Oliver har fått en massa kompisar i skolan och igår kom en pojke fram till honom vid morgonlämningen, han tog Olly’s arm och tog med honom in. De skulle bygga en koja tyckte pojken hehe. Sött!  Och vid hämtningen hade Oliver fått en “terrific job” sticker för att han varit så duktig i skolan. That’s my boy that! 
Nu blir det till att lägga sig en stund så att jag kan få bort huvudvärken helt. Så trött på detta elände! Senare är det storstädning som står på schemat. Inget slår ett skinande rent hem i min mening, då kan jag slappna av som bäst. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *