Tesco home delivery

Igår kväll när Oliver hade lagt sig för natten så satte jag mig vid datorn, plockade ihop en massa mat på Tesco’s hemsida och valde hemleverans för £1 och leverans mellan 14.00-15.00 idag. Kan det bli smidigare eller?  Och då vårat kranvatten är rätt kalkberikat och ger en gräddig/tjock smak så lade jag såklart även ner en jefla massa vatten i online-korgen, då kändes hemleverans ännu bättre. Annars brukar vi (läs Ryan) i vanliga fall konka hem på 2st 2L flaskor dagligen. (Yup, vi dricker nästan enbart vatten och mjölk)

Vid 14.30 dök leveransgubben upp, och jävlar vad butter han var! Även fast jag var extra skämtsam och glad. Mjaja, kan man klandra honom efter han var tvungen att bära upp aölt vatten 2 våningar? Samt all mat såklart…

 
  

8 thoughts on “Tesco home delivery

  1. Ja men eller hur, och hemkörning för 13:- SEK är ju ändå rätt svårt att slå. Dock är jag totalt anti vattenflaskor så en stor vattenbehållare med reningsfilter skall inköpas så fort vi köpt en större kyl. :)

 1. Det är en sak jag saknar med England. Var så jäklans skönt med hemkörning. Och jag vet inte vad det är med engelsk mat, men allting känns så himla fräscht när det kommer hem så. Men jag tycker om att gå i mataffären med lite grann. :) Stor kram gumman!

 2. men herregud okej ETT: ääääälskar home delivery i england!!! fast jag körde asda hehe. men så himla mysigt det är! det är LÄTT den grej jag saknar mest med det landet alltså. och TVÅ: HALLÅ JAG HAR OCKSÅ BOTT I HULL!?!? haha vad häääänder har knappt stött på en britt som inte svarar “err, what’s that love?” när man sagt ” i live in ‘ull”, let alone en svensk som BOR där! SÅ kul ju! vart nånstans bor du? jag bodde på bransholme… kommentar överflödig hehe. men jag gillade det, det var fint sitt rykte till trots :)

  1. Men va?! Har du bott i Hull?! Why they hell did you move?! Kom tillbaka haha Jag vet bara en svensk till som bor här, hon är dock över 50 så ja, hade varit kul omu var kvar här. Jag bor på Victoria Dock, precis jämte The Deep. Hihi jo då, jag vet Bransholme ;) Aldrig riktigt varit där ute så borde inte yttra mig men allt hört saker och sedan så kommer ju den delen upp på Hull daily mail rätt ofta. Fan va kul att du hittade till min blogg, får man fråga HUR du hittade min blogg? Kram på dig tjejen!

 3. Stackars dig… över 50 år…får väl duga tills någon yngre hittar till Hull…

  1. Nä men Sophie! Jag vill visst umgås med dig! Men givetvis vill jag hitta fler svenskar som även är i min ålder? Det är väl ändå förståerligt?

  2. Att du ens tar det sådär förstår jag verkligen inte? Jag har absolut inget emot det faktum att ha en vän som är över 50. Inte alls. Men jag tror inte att du har någon lust att gå ut till the sugermill med mig någon helgkväll, Har jag fel i det så är det helt klart mitt fel. :/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *