The big storm

Den stora stormen som skulle starta kring 01.00 inatt här i Göteborg började rejält runt 05-06. Vaknade av att hundarna ville upp i sängen, la mig ner igen, och då påpekade J att stormen var mycket värre nu. Var lite småkusligt faktiskt. Vi bor ju i ett gammalt hus, och har inte bytt ut fönstrena än, så det knakade och knastrade i dem som bara den. Jag kände till och med att det blåste hela vägen bort till sängen. (inga täta fönster precis) Jaja, nu håller skiten på att försvinna iaf. Från att gå från 30m/s så är det nu nere på 16m/s och mindre blir det.

Nu blir det lite fortsatt “morgon”surfande på bloggfavoriterna tillsammans med min älskade vän mr Coffee.

3 thoughts on “The big storm

  1. Åh skönt att stormen är påväg bort!! :puh: Har varit skitorolig för er ju. :laugh:

    Jag tror också jag klarar det men frågan är ju bara hur man ska komma in i läsandet igen när man inte gått skola på två år.. :blank: lär bli problem med mina koncentrationssvårigheter. :lol:

    Jag tror Kefalonia kommer bli toppen. Lugn och skönt! 12 timmar på ett flyg ja.. Jag ska verkligen försöka mig på det nån gång. Går dock aldrig på allmänna toaletter ändå och kan hålla mig över en dag om jag så måste, så det lär ju inte bli några problem med den biten. :lol:

    Ta det lugnt i stormen! Här ösregnar det och vräker ner snö om vart annat haha! :wtf:

  2. Har det verkligen stormat..? jag tycker det har varit lugna gatan hela dagen.. fast det kanske beror på var i gbg man bor (och hur hårt man sover mycket tidigt på morgonen) :)

  3. jasså? haha.. ja då var det ju inte så svårt att lista ut vilket “landstema” jag råkade ha på mitt köksbord imorse.. hur kommer det sig att du gillar just westham så mycket då? själv är jag egentligen inte mer intresserad än att jag tycker westham har fina färger på sina tröjor.. ojdå.. ja så tidigt var jag inte vaken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *