The Deep. Again. 

Blev en liten tur in till The Deep idag. Inte helt planerat men då vi har gratis inträde i ett år kändes det som en kul idé att gå in där ett litet tag innan vi ändå skulle in till stan för att shoppa lite nytt till Oliver. Blev väl en timma i alla fall, men det räckte med det. Såg pingvinerna, clownfiskarna, hajarna och allt annat kul i all fall.

Efter the deep bar det av in till old town för lite fotograferande (bilder kommer senare) och sedan in till Primark för att hitta nya skor till Oliver och lite annat smått och gott. (Bilder på det kommer även det senare, såklart)

När vi var på väg hem somnade Oliver till i sin vagn. Jeklar vad den grabben har promenerat idag. Well done my boy! Så ikväll vet jag någon som kommer att somna gott i alla fall. Han och oss inkluderat.

.::Även jag fastnade på en bild::.

.::Finaste fisken i The Deep::.

.::En liten clownfisk::.

2 thoughts on “The Deep. Again. 

  1. älskar the deep. <3 varje gång jag är i Hull (ok fem gånger i livet bara hittills meeeen) så går jag och Billie dit. Det är typ som balsam för en stressad själ.

    1. Eller hur! Sååå avslappnat och mysigt där inne och man kopplar verkligen av. Dock ingen höjdare när man fastnar mellan två olika skolklasser. *huhu*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *